Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

3 dagen kamp = 3 dagen plezier

3 dagen kamp, 3 dagen lol, 3 dagen plezier, 3 dagen weinig slaap, 3 dagen veel spelletjes, 3 dagen veel sport, 3 dagen een super springkussen, 3 dagen……..

Het was weer mogelijk. Een kamp voor alle jeugdleden van KV Wolderwijd. Dit keer op ons eigen terrein. Kleine tenten, grappige tenten en een grote legertent om in te overnachten. Veel slaap? Weinig slaap!

Het begon vrijdag rond de klok van 4 uur. Eerst de tenten opzetten. Een uitdaging voor sommigen. Daarna lekker eten en aansluitend een spel. Natuurlijk een avond speurtocht in het donker.

8 uur de volgende ochtend weer paraat. Na het ontbijt met ochtend gymnastiek, lopend naar het strand. Bootcamp, strand en water, de ideale combi.
Ondertussen vermaakten de Kangoeroes en de F-jes zich meer dan uitstekend op de stormbaan op ons veld.
Bij terugkomst een lekkere lunch voor iedereen en in de middag diverse spelen op ons veld.

’s Avonds de jaarlijkse, afsluitende, BBQ van het seizoen. Met een fantastische opkomst. Bijna 100(!) mensen genoten van de BBQ met als extraatje de broodjes pulled-pork van Patrick.
Iedereen genoot van het feit dat het weer kon, samen een leuk evenement bij de korfbal!

Ondertussen het EK voetbal kijken, lekker bijpraten of gewoon gezellig op het veld bezig zijn. Een top avond voor velen.

Nadat de ouders weer waren vertrokken ging het kamp tot in de kleine uurtjes door. De D-tjes waren uitgeteld en sliepen al snel, gevolgd door de C-spelers. De overige, oudere jeugd heeft zich vermaakt met chillen en spelletjes in de kantine tot ver na middernacht.

Zondag morgen weer vroeg op, ontbijt, een afsluitend spel en de liedjes challenge. Het kon niet op.
Het weer zat mee, de sfeer was top, iedereen blij. Na de lunch kwam er toch langzaam een eind aan het kamp. Blije gezichten bij de kids en ouders. Een mooi kamp met veel plezier en een heleboel lol. Door velen zal er de komende weken nog regelmatig terug worden gedacht aan 3 dagen lol, 3 dagen plezier, 3 super dagen kamp.

Kortom: We kijken uit naar volgend jaar.

0111 Superloten 756x348

Evenementen Agenda

ALV 2021
maandag 11 oktober
Aanvang: 19:30
Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december
Aanvang: 00:00

Competitie Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Commissievergadering
maandag 27 september
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 25 oktober
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 29 november
Aanvang: 19:30

Kantine Agenda

Kantine verhuurd
zaterdag 06 november
Aanvang: 17:00