Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Giga Kangoeroedag warm, maar groot succes.

GiGa Kangoeroedag 2018Onder tropische omstandigheden hebben ruim 130 kinderen een fantastische, sportieve korfbal ochtend gehad bij KV Wolderwijd.

Na de warming-up op muziek van Kinderen voor Kinderen waren alle kinderen gelijk in opperbeste stemming. Tijdens de verschillende spelletjes was er voldoende ruimte voor verkoeling, iets te drinken of een gezonde snack.

Samen met de vele vrijwilligers genoten de kinderen zichtbaar van de speletjes welke allemaal een link kenden naar korfbal. Na de afsluiting rond 11:15 uur gingen de kinderen met verhitte koppies en een lekker ijsje weer terug naar school.

Helaas heeft het warme weer ook een keerzijde en hebben we moeten besluiten om het middag programma niet door te laten gaan.

Volgend jaar zal de GiGa Kangoeroedag worden georganiseerd op dinsdag 28 mei.

Om verder kennis te maken met korfbal en KV Wolderwijd bieden we alle kinderen van de groepen 1, 2, 3 en 4 de mogelijkheid aan om tot de zomervakantie GRATIS mee te trainen met de Kangoeroetjes bij KV Wolderwijd. Dat kan op dinsdag van 17:30 tot 18:30 op de sportvelden van KV Wolderwijd (Horsterweg 202a). 
Voor meer info kunt u terecht op www.kvwolderwijd.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 20 april
Aanvang: 19:30
Commissie Vergadering
maandag 25 mei
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 29 juni
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Paas Brunch
zaterdag 11 april
Aanvang: 12:00
KAMP 2020
woensdag 20 mei
Aanvang: 16:00
Seizoensafsluiting 2020
zaterdag 20 juni
Aanvang: 17:00