Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Schoolkorfbaltraining op vrijdag 10 en 17 september

Ter voorbereiding op het jaarlijkse “JAM schoolkorfbal” toernooi op vrijdag 24 september voor de groepen 4 & 5 van alle basisscholen in Zeewolde organiseert KV Wolderwijd weer een 2-tal schoolkorfbaltrainingen.

Op vrijdag 10 en 17 september zijn alle leerlingen van de groepen 4 & 5 van harte welkom op de velden van KV Wolderwijd op Sportpark de Horst in Zeewolde.
Van 17:00 tot 18:00 uur zullen de leerlingen in de basis worden bijgespijkerd om klaar te zijn voor het “JAM Schoolkorfbaltoernooi” op vrijdag 24 september.

Onder begeleiding van ervaren korfballers en de jeugdtrainers van KV Wolderwijd zal er een uur lang lekker gesport worden. Naast vangen en gooien, wordt er op samenspel geoefend en uiteraard het scoren van doelpunten.

Maak kennis met korfbal!
Wil jij ook een keer korfbalen? Gewoon eens meedoen om te kijken of het wat is? Dat kan altijd.
Vanaf 3-4 jaar ben je al welkom bij KV Wolderwijd. Maar ook als recreant, 50-plusser of als Walking-Korfballer kun je lekker op een ongedwongen manier sporten bij KV Wolderwijd.
Wil je meer weten of een keer meedoen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of kom gewoon een keer naar onze velden. Op de dinsdag en donderdag avond zijn de trainingen en op de zaterdag worden de wedstrijden gespeeld. Meer info is te vinden op www.kvwolderwijd.nl

0111 Superloten 756x348

Evenementen Agenda

ALV 2021
maandag 11 oktober
Aanvang: 19:30
Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december
Aanvang: 00:00

Competitie Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Commissievergadering
maandag 27 september
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 25 oktober
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 29 november
Aanvang: 19:30

Kantine Agenda

Kantine verhuurd
zaterdag 06 november
Aanvang: 17:00