JAM Huiswerkbegeleiding in Zeewolde

Stress om het huiswerk goed en op tijd af te krijgen is niet meer nodig. JAM geeft sinds 2013 huiswerkbegeleiding en bijles in Zeewolde. In het sfeervolle pand aan de Gelderseweg 22 helpen ervaren professionals scholieren met hun huiswerk. Maar niet alleen met het maken en leren ervan. Ook met plannen van huiswerk en het voorbereiden van toetsen, projecten en werkstukken. En met het oog op examens en cito's geeft JAM natuurlijk examen- en citotrainingen.

JAM biedt meer dan huiswerkbegeleiding. In de afgelopen jaren is ervaring opgebouwd in het bieden van hulp bij leren, gedrag en opvoeding in de breedste zin van het woord. Ook helpt JAM bij het aanvragen van PGB's en biedt het ondersteuning binnen het gezin. JAM verzorgt eveneens taaltrainingen voor mensen van buiten de landsgrenzen die het Nederlands (beter) willen lezen, spreken en schrijven. Ook voor het leren van Frans, Engels, Duits, Italiaans en Spaans kun je bij JAM terecht.

JAM is tien jaar geleden als instituut voor huiswerkbegeleiding begonnen in een huiskamer in Harderwijk. Inmiddels biedt JAM zijn diensten aan op zeven sfeervolle locaties in de (wijde) omtrek van Harderwijk. Honderden scholieren vinden hun weg naar JAM. En ze worden op hun beurt weer op weg geholpen.

Wie gebruik wil maken van de diensten van JAM kan geheel vrijblijvend contact opnemen met Jantine van Hunenstijn via 06 10520682 of met Astrid de Bruin via 06-11083676. Of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Geslaagde open dag bij KV Wolderwijd

Afgelopen zaterdag 13 april was er een gezellige open dag bij KV Wolderwijd. Qua temperatuur wat frisjes, maar gelukkig scheen de hele ochtend de zon. Alle jeugdteams speelden een oefenwedstrijd tegen leeftijdsgenoten van buurvereniging Unitas/Perspectief uit Harderwijk. Voor elk team was er in de rust een schaal met vers fruit, in het kader van de actie “gezond eten” bij KV Wolderwijd.

Om 10:00 werd door het bestuur een aantal oude en nieuwe sponsoren verwelkomt bij de onthulling van de nieuwe reclameborden langs het hoofdveld. De C-jeugd verzorgde tussendoor een geslaagde beachkorfbal-clinic op het onlangs vernieuwde beachkorfbalveld, en onder het genot van een gratis kopje koffie of thee werden gasten en geinteresseerde ouders van potentiele nieuwe leden rondgeleid.

Na afloop van de laatste wedstrijd op het veld, waarbij intussen het weer wel wat slechter was geworden, is binnen in de kantine de grote Korfballeaguefinale vanuit de Ziggodome bekeken. Al met al een gezellige en geslaagde dag.

Komende zaterdag 20 april begint voor alle teams de veldcompetitie, en wordt de dag begonnen met een gezamenlijk paas-ontbijt.

Paas-Ontbijt; zaterdag 20 april

Zoals elk jaar organiseren we ook dit jaar weer een heerlijk paasontbijt bij KV Wolderwijd. Leden, broertjes, zusje, vaders, moeders, oma's en opa's zijn allemaal van harte welkom.

Naast een heerlijk ontbijt, zullen er voor de jeugd ook een aantal leuke activiteiten zijn waarmee iedereen lekkere paaseieren kan verdienen.

Speciaal dit jaar mag je ook een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Kosten bedragen slechts € 2,50 per persoon, en inschrijven kan via deze link: AANMELDEN PAAS ONTBIJT

Ben jij er bij?

We beginnen om 8:30 uur.

Hulp gezocht: Kantinediensten op 15, 22 of 28 mei

We zoeken wat extra handjes voor de evenementen welke er aan komen op een 3-tal door de weekse dagen:  15, 22 en 28 mei.

Op woensdag 15 & 22 mei zijn er de schoolsportdagen op de velden van KV Wolderwijd en VV Zeewolde. Van 8:00 tot 13:00 uur zijn we op zoek naar een aantal mensen die een kantinedienst willen draaien.

Op dinsdag 28 mei is er de Giga kangoeroedag, met ruim 400 kids. Van 8:00 uur tot 16:00 uur zoeken we nog een aantal helpende handjes.

Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar info@kvwolderwijd of een app te sturen naar 06-33334580

Al deze evenementen zullen in het teken staan van het vergroten van de zichtbaarheid van Korfbal en KV Wolderwijd. 

GiGa Kangoeroedag 2019: vanaf nu aanmelden

Het lijkt nog ver weg, maar de aanmelding voor de GiGa Kangoeroedag op dinsdag 28 mei kan nu eenvoudig online gedaan worden.

Kangoeroedag

De GigGa Kangoeroedag belooft ook dit jaar weer een groot spektakel te worden voor alle groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen in Zeewolde. Een super sportieve middag waarbij de kinderen kunnen meedoen aan de vele verschillende spelletjes en opdrachten.

Onder begeleiding van ervaren studenten van de Hogeschool van Amsterdam met ondersteuning van scholieren van Windesheim Harderwijk zal er een mooi en compleet programme worden neergezet.

Aanmelden voor de "Leukste Sportdag voor de groepen 1, 2 en 3' kan dus vanaf nu. Via deze link kom je bij het aanmeldformulier:  Aanmelden GiGa Kangoeroedag 2019

Voor meer info, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Activiteiten Agenda

Spelregelavond Korfbal Masterz
donderdag 18 april
Aanvang: 19:30
Paas Ontbijt 2019
zaterdag 20 april
Aanvang: 08:30
Giga Kangoeroe dag 2019
dinsdag 28 mei
Aanvang: 08:30
Seizoensafsluiting
zaterdag 29 juni
Aanvang: 16:00

Bestuursagenda

Geen evenementen

Competitie Agenda

Geen evenementen

Facebook KV Wolderwijd logo