• KV Wolderwijd KangoeroeKlup

Bestuursnieuws KV Wolderwijd

Gegevensbescherming binnen KV Wolderwijd

avg oke 600x318Tijdens de Algemene Leden Vergadering op maandag 15 oktober jl. zijn de leden geïnformeerd over de Algemene Verordering Gegevensbescherming (afgekort AVG). Kern van de verordering is dat de vereniging zorgvuldig moet omgaan met gegevens (hieronder vallen ook foto's) van haar leden zodat leden geen nadelige gevolgen kunnen ondervinden.
Belangrijke vraag is welke gegevens worden vastgelegd en waarvoor worden deze gebruikt? Kan een foto van de jaarlijkse BBQ zomaar geplaatst worden op Facebook?

Deze en andere vragen worden in de komende periode nader uitgewerkt. Het bestuur is verheugd dat Henk Links als inhoudsdeskundige, contactpersoon Gegevensbescherming wil zijn. Als u vragen heeft kunt u Henk benaderen, ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werken aan Zichtbaarheid KV Wolderwijd - denk en doe mee

Korfbal Zichtbaar SportiefTijdens de Algemene Leden Vergadering op maandag 15 oktober jl. is de leden gevraagd om met ideeën te komen om KV Wolderwijd bekender te maken onder de inwoners van Zeewolde. De inwoners van Zeewolde moeten weten dat er in Zeewolde wordt gekorfbald, dat onze vereniging Actief is én dat het het Leuk is om lid te zijn van onze vereniging. Hoe meer inwoners van Zeewolde dit weten, hoe groter de kans dat inwoners lid worden. En dat is nodig.

Momenteel telt onze vereniging circa 70 leden. We groeien voorzichtig, positief! Maar voor een meer solide vereniging is het nodig om meer dan 100 leden te hebben. En daar moeten we ons voor inzetten. Natuurlijk zijn er al initiatieven. Er verschijnen berichten op Facebook, de website en in de Zeewolde Actueel. Promoten we ons tijdens de Cultuurmarkt en (een hele belangrijke) tijdens het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi.

Maar.... als we blijven doen wat we altijd al deden, dan krijgen we wat we altijd al kregen...

Daarom het verzoek aan leden en ouders om met ideeën en plannen te komen om nog meer inwoners te laten weten dat KV Wolderwijd bestaat en dat ze Actief en Leuk is. Een club waar je lid van wilt zijn en bij wilt horen.

Heb jij een idee?
Stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een bestuurslid aan.

Samen Sterk : Dekamarkt actie

2018 09 03 Header Persbericht Samen sterk 2Aanstaande zondag 14 oktober gaat bij de Dekamarkt in Zeewolde (Polderwijk) de actie "Samen Sterk voor onze buurt" van start. Samen met met nog 4 andere ingezonden initiatieven is ook een idee van KV Wolderwijd gekozen.
Ons idee is om een vandalisme bestendige korfbalpaal te plaatsen op een schoolplein of in een speeltuintje bij jou in de buurt!
Dit doen we natuurlijk om korfbal meer zichtbaar te maken in ons mooie dorp en om KV Wolderwijd onder de aandacht te brengen.

De exacte locatie moeten we nog bepalen, maar deze actie kan niet succesvol worden zonder jullie steun.

Je kunt ons helpen op een paar manieren:
- Gedurende de actieperiode veel boodschappen doen bij de Dekamarkt want dit levert veel vouchers en dus veel stemmen op.
- Vertel je familie, vrienden en buren over het doel wat KV Wolderwijd voor ogen heeft en roep ze op om op ons te stemmen als ze boodschappen doen bij de Dekamarkt.
- Op een aantal dagen mogen we bij de Dekamarkt aanwezig zijn, in korfbaltenue, om onze actie onder de aandacht te brengen van de klanten van de Dekamarkt. Natuurlijk zullen we palen, korven en ballen meenemen om extra op te vallen.
Welke dagen dit zijn hoor je nog, maar jullie hulp is meer dan welkom.

De actie loopt tot en met 24 november, en aan het eind wordt in totaal 5000 euro verdeeld volgens de stemverhouding. Het is dus belangrijk om veel stemmen te verzamelen.

Als je zelf een suggestie hebt waar we die vrolijke, veelkleurige korfbalpaal kunnen plaatsen, dan horen we het graag. Je reacties kunnen naar het bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We hopen op een goede actie en veel medewerking van jullie allemaal.

Voor meer informatie kijk op https://www.dekamarkt.nl/meer-dekamarkt/samen-sterk

Pas-sessie nieuwe trainingspakken KV Wolderwijd

PassessieAanstaande donderdag 4 oktober vanaf 18:30 uur is er de mogelijkheid om de nieuwe trainingspakken te komen passen.

Alle spelers en trainer/coaches van de E, D, C, B, A en senioren worden verwacht.

De leverancier Only Korfbal zal aanwezig zijn met alle mogelijke maten.

Zorg dat je aanwezig bent.

Gezocht sponsordoek!

WhatsApp Image 2018 09 09 at 20.20.10Er is nog 1 plek vrij!  Welke sponsor wil hier niet een mooie sponsoruiting hebben hangen?

Samen met u kijken we naar de meeste optimale mogelijkheid om uw bedrijf en/of product onder de aandacht te brengen. Desgewenst doen wij de opmaak en afhandeling voor u.
Deze reclame uiting is zichtbaar vanaf het drukste fietspad in Zeewolde, het Sportpad, welke dwars door het sportpark de Horst loopt. Op doordeweekse dagen fietsen hier honderden sporters en scholieren langs. In de weekeinden zijn het tevens ouders welke wedstrijden van KV Wolderwijd en VV Zeewolde bezoeken.

Het doek heeft de afmetingen 250 x 196 cm.

Indien u interesse heeft voor deze unieke plek, laat het ons weten. We komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken. U kunt reageren door een ail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Tevredenheidsonderzoek KV Wolderwijd

onderzoek toetsenbordIn elke club of vereniging zijn er zaken die goed gaan en zaken die fout gaan. Dingen die fout gaan hoor je vaak sneller dan de goede dingen. Gelukkig gaan de meeste zaken binnen KV Wolderwijd goed. Maar daar waar verbeteringen mogelijkzijn willen we die graag weten.

Het bestuur van KV Wolderwijd heeft, onderleiding van Annemarie, besloten om een 'Tevredenheidsonderzoek' te gaan opzetten. 

Dit online onderzoek bevat een aantal vragen over de volgende aspecten:

 • Korfbal Technische aspecten
 • Informatie & Communicatie
 • Activiteiten
 • Onze nieuwe kantine
 • De accommodatie waar we korfballen
 • En de vereniging in het algemeen

Als bestuur van KV Wolderwijd hopen we dat iedereen van 14 jaar en ouder het onderzoek wil invullen. Dit mag alleen maar ook met je ouders. Bij de leden jonger dan 14 jaar doen we een beroep op de ouders.

In de loop van maart willen we de resulaten en uitkomsten graag met alle leden en ouders delen.

Klik op de de afbeelding of deze link om naar het 'Tevredenheidsonderzoek' te gaan.

Bedankt voor jullie medewerking.

"Verbondenheid groot bij KV Wolderwijd"

verbondenheid 5 tips voor betere relaties 720x340Maandag 22 januari: de 1e commissievergadering 2018. Een vergadering waarbij het bestuur en de commissies binnen KV Wolderwijd de voortgang en lopende zaken met elkaar delen. Dit met als doel om helder, duidelijk en open te zijn naar elkaar.

Dit keer een 'open' vergadering. Een 'inloopavond' voor ouders en leden waarbij het accent lag op het delen van info, het informeren van elkaar. Niet om commissieleden te werven.

Gezien de grote opkomst van ouders en leden, bleek de uitnodiging een trigger voor velen. Mooi om te ervaren dat velen het belang van deze avond inzagen. Na een ruime inleiding van de intrim voorzitter waarin uiteen werd gezet wat er allemaal gebeurt achter de schermen binnen KV Wolderwijd ontstond er een levendige discussie over verschillende zaken.

Als rode draad kwam meermalen naar boven dat binnen KV Wolderwijd de 'verbondenheid' groot is. Iets waar de aanwezigen erg blij mee waren en waar we als KV trots op mogen zijn. Het 'familie' gevoel en de 'strakke' organisatie werden door velen gezien als erg positief. Allemaal zaken die we als vereniging als 'USP' moeten inzetten om KV Wolderwijd te promoten in Zeewolde en omgeving.

Lees meer...

“Open” Commissie vergadering KV Wolderwijd

Vergadering6x per jaar komen alle commissies binnen KV Wolderwijd en het bestuur bijeen om elkaar bij te praten over gedane, lopende en toekomstige zaken.
Doel van deze bijeenkomsten is om transparant en open te zijn naar elkaar, om te weten waar we mee bezig zijn en wat we uiteindelijk voor ogen hebben om te bereiken.

Maandag 22 januari om 19:30 is de volgende ‘open’ bijeenkomst.

Het bestuur van KV Wolderwijd nodigt voor deze vergadering niet alleen de commissies uit maar doet ook een beroep op alle ouders en verzorgers van jeugdleden van KV Wolderwijd om een keer mee te praten.

Op de agenda staan onder andere de volgende zaken:

• Wat hebben we de afgelopen 2 maand gedaan?
• Korte commissie verslagen.
• Sponsoring: hoe kunnen we meer financiële armslag realiseren?
• Ledenwerving: hoe laten we meer mensen korfballen?
• Ledenbehoud: hoe kunnen we leden binden aan onze vereniging?

Naast bovengenoemde punten willen we ook ruimte maken voor eigen inbreng. Wat zouden we als KV Wolderwijd moeten oppakken of waar kunnen we op inspelen?

Het doel is niet om vrijwilligers te werven voor commissies of te komen te nieuwe taken voor vrijwilligers.

We nodigen bij deze dan ook iedereen uit om langs te komen en mee te luisteren, praten of te discussiëren. Komt u ook?

Aanmelden is niet nodig, maar zijn er specifieke punten die aandacht verdienen dan kunnen die gedeeld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot maandag 22 januari om 19:30 in onze eigen kantine.

Van de bestuurstafel (4-12-2017)

van de bestuurstafel 400 225Afgelopen maandag 4 december was er weer een bestuursvergadering. 
Om een indruk te geven wat er speelt binnen KV Wolderwijd, een korte opsomming van de belangrijkste punten.

 • De defenitieve horeca vergunning is binnen.
 • Evaluatie Pietentraining en het (helaas) afgelast Sinterklaasfeest
 • Aanstelling Jan Voppen als trainer en coach senioren 1
 • Uitnodiging korfbal clinic door Unitas
 • Opzetten van een 'Tevredenheidsonderzoek' onder leden, ouders en vrijwilligers van KV Wolderwijd
 • In beeld brengen huidige sponsoren en optentiele nieuwe sponsoren
 • Voortgang VOG
 • Belangrijk: 29 januari de volgende commissie vergadering met het bestuur
 • Voorbereiding Giga Kangoeroedag 29 mei 2018
 • IVA certificering voor kantine vrijwilligers

Al met al weer een goede, leuke vergadering waarboij we wederom hebben kunnen constateren dat we op de goede weg zitten, maar dat we ook een hoop kansen en uitdagingen hebben als vereniging.

Het bestuur van KV Wolderwijd hoopt alle leden te mogen verwelkomen op het 'Oliebollen'toernooi op vrijdag 29 december om aansluitend het glas te heffen op een mooi en sportief 2018.

Annemarie van Raalten toegetreden tot bestuur KV Wolderwijd

Met trots kunnen we vermelden dat na het afscheid van onze voorzitter Wim van den Bosch we een nieuwe bestuurslid hebben kunnen benoemen.

Annemarie van Raalten zal het bestuur van KV Wolderwijd komen versterken. In eerste instantie als algemeen lid. De eerst volgende vergadering zal de 'taak'verdeling van de bestuursleden opnieuw tegen het licht worden gehouden.

Annemarie heeft 3 dochters welke allemaal korfballen bij KV Wolderwijd. Daarnaast heeft Annemarie inmiddels ruime bestuurservaring opgedaan in eerdere functies. Namens KV Wolderwijd heten wij Annemarie van harte welkom in het bestuur en hopen op een succesvolle samenwerking.

In verband met het aftreden van de voorzitter Wim van den Bosch zal Ben Scharft op tijdelijke basis zijn taken waarnemen. 

Lid van Verdienste: Wim van den Bosch

201723 ALV Lid van verdienste WimDe afgelopen jaren is Wim van den Bosch voorzitter geweest van KV Wolderwijd. Ruim een jaar geleden heeft Wim al aangegeven om te stoppen als voorzitter van KV Wolderwijd. Destijds, bij het opzetten van een nieuw bestuur 7 jaar geleden, nam Wim de handschoen op om tijdelijk zitting te nemen in het bestuur van KV Wolderwijd. 4 jaar later werd Wim gekozen tot tijdelijk voorzitter van KV Wolderwijd. Niet wetende dat dit pas na ruim 3 jaar zou eindigen. Mede door de ontwikkelingen rondom de nieuwe, eigen kantine besloot Wim om niet tussentijds het bijltje erbij neer te leggen.

Nu de kantine staat, de vereniging bloeit, de organisatie staat, is het voor Wim de tijd om het stokje over te geven aan een opvolger.

Als dank voor de inzet van Wim als bestuurlid, als speler, maar ook als harde werker tijdens de bouwwerkzaamheden, heeft het bestuur van KV Wolderwijd besloten om Wim te benoemen tot 'Lid van Verdienste'.
Bij deze benoeming hoort uiteraard een oorkonde en een bos bloemen. 

Nogmaals willen we Wim bedanken voor alles wat hij tot nu toe heeft mogen betekenen voor KV Wolderwijd. Niet dat Wim nu geheel stopt, hij heeft aangegeven dat hij zeker actief zal blijven als speler en vrijwilliger voor KV Wolderwijd.

Een opvolger van Wim, als voorzitter van KV Wolderwijd, is nog niet gevonden. Het bestuur zal daar de komende maanden de nodige gesprekken voor gaan voeren. Tot die tijd zal Ben Scharft de functie van interim-voorzitter op zich nemen.

Margret van den Bosch: Vrijwilligster van het jaar 2016-2017

20171023 ALV 1Het bestuur van KV Wolderwijd heeft tijdens de jaarlijkse ALV, op maandag 23 oktober, Margret van den Bosch uitgeroepen tot vrijwilligster van het jaar 2016-17.

Margret is al jaren lang actief als vrijwilligster van KV Wolderwijd. Naast training geven en coaching in de begin jaren bij Wolderwijd, is ze ook al jaren van vaste waarde binnen de schoolkorfbalcommissie. Daarnaast heeft ze de afgelopen jaren ook de financiele administratie gedaan. Het incasseren van de contributie, sponsor inkomsten en de uitgaven werden door Margret verwerkt.

Namens het bestuur mocht Jan Peter Bultman de bos bloemen overhandigen aan Margret.

Shop Onlie: Sponsorkliks

KV Wolderwijd Sponsorkliks

Contact gegevens

Zaal/Veld locatie

Horsterweg 202A
3893 AA ZEEWOLDE

Veldtype: Kunstgras

 

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen:
036-5386444

Wedstrijdsecretariaat:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KV Wolderwijd
weergeven op kaart

Zoeken

Activiteiten Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Geen evenementen

Competitie Agenda

Geen evenementen
 • KV Wolderwijd