Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Bestuursnieuws KV Wolderwijd

Speculaas Actie 2019 groot succes

Ook dit jaar is de speculaas actie weer een groot succes geworden. Niet alleen hebben we een record aan speculaas en andere lekkernijen verkocht, maar ook steeds meer bedrijven hebben ons weten te vinden.
Daarnaast was het dit jaar voor het eerst mogelijk om ook Online, in onze eigen webshop, te bestellen.

Maar het grootste gedeelte van de verkopen is toch gerealiseerd door onze eigen (jeugd)leden. De opbrengst van dit jaar is mede door de inzet van leden en vrijwilligers geëindigd op ruim  € 1700,- 
Een fantastisch bedrag!

Lees meer

Afscheid Kees Ruizendaal als bestuurslid KV Wolderwijd

Tijdens de algemene ledenvergadering van maandag 14 oktober hebben we afscheid genomen van Kees Ruizendaal als bestuurslid van KV Wolderwijd.

Kees heeft zich in de afgelopen jaren vol passie en met mooie ideeën ingezet voor KV Wolderwijd. Zijn 'dromen' zorgden altijd weer voor een frisse blik op bestaande zaken. Zo is de 'rotonde' reclame een resultaat van zijn 'anders dan anders' denken en doen.

Lees meer

Douchen na afloop van de training

Douchen na afloop van een wedstrijd of de training is niet verplicht bij KV Wolderwijd (zoals bij vele verenigingen wel het geval is) maar we willen het wel stimuleren. Zeker bij uitwedstrijden vinden we het eigenlijk heel normaal dat er gedouchd wordt. Zit je weer lekker fris in de auto op de terug weg.

Daarom hebben we thuis met ingang van heden de beschikking over 2 kleedkamers, 7 & 8, op de dinsdag en donderdag. Kleedkamer 7 voor de dames en kleedkamer 8 voor de heren.

Stap niet nat en bezweet op de fiets. Dit is onhygiënisch en ongezond!

Laat de kleedkamers na afloop schoon en netjes achter! Het is een kleine moeite om je schoenen buiten uit te slaan. En het is een kleine moeite om als laatste even een trekker door de kleedkamer te halen (één minuutje?). Alvast bedankt voor de medewerking!

Lees meer

Zaterdag 14 september: Start Grote Club Actie 2019

Op zaterdag 14 september is de start van de grote club actie. Ook dit jaar doen wij, als KV Wolderwijd, weer mee aan deze actie.

Doel voor dit jaar is om zo veel mogelijk loten te verkopen waarbij de opbrengst zal zijn voor het kamp wat we in 2020 weer willen organiseren.

Dit jaar zullen we de actie anders insteken dan voorgaande jaren. Kort maar krachtig, maximaal 3 weken. 

Ook dit jaar zijn er weer 3 verkoop manieren:

 1. De bekende loten boekjes met de automatishce incasso:  elk lid krijgt een boekje. Doel is om per lid minimaal 10 loten te verkopen.
 2. Contante loten: tijdens de Sport & Cultuurmarkt op zaterdag 14 september willen we zoveel mogelijke contante loten in het centrum van Zeewolde verkopen.
  Alle leden worden die dag voor of na hun wedstrijd verwacht een een handje te helpen in het dorp.
 3. Online verkoop: op een speciale pagina kan iedereen ook online loten aanschaffen. Dit is de pagina: Online Loten Kopen

Ook dit jaar rekenen we op de hulp en inzet van al onze leden om er een zo groot mogelijk succes van te maken.

Voor de actie in het centrum op zaterdag 14 september volgt zsm meer info.

Vakantie!

Het seizoen zit erop.

Met een lekkere en gezellige BBQ onder zeer warme omstandigheden hebben we afgelopen zaterdag, 29 juni, het seizoen officieel afgesloten.

Op de donderdagen 4, 11 en 18 juli is er voor iedereen de mogelijkheid om nog een 'balletje' te schieten op onze velden van 18:30 tot 20:00 uur.  Iedereen van jong tot oud is daarbij van harte welkom.

Ook zal de kantine open zijn, dus gezellig langskomen voor een kop koffie of een drankje kan altijd.

Op dinsdag 20 augustus zullen de eerste trainingen weer beginnen:  hou de website in de gaten welke teams wanneer gaan beginnen.

Lees meer

15 juni: wedstrijd kleding inleveren

Beste leden,
Het einde van het korfbalseizoen nadert, met voor veel teams een spetterend einde!
Nou willen wij graag als kledingcommissie in beeld krijgen hoe het ervoor staat met de kleding, hoeveel kleding is er in omloop, hoe is de maatverdeling, waar zijn de tekorten, hoe is de kwaliteit van d ekleding.

Daarom het volgende, in overleg met het bestuur: We willen ALLE leden vragen om aanstaande zaterdag 15 juni na de wedstrijd, en uiteraard na de eventuele huldiging, je korfbaltenue in te leveren. Dat mag vies, die laatste keer wassen doen wij voor je. 

Lees meer

Info-avond KV Wolderwijd

Beste (nieuwe) ouders,

In het najaar organiseerden we een info-avond voor nieuwe ouders. We krijgen met regelmaat de vraag of dat nog eens een keer zou kunnen. Daarom organiseren we op dinsdagavond 28 mei om 19.30 een info- en spelregelavond voor ieder die het wil.

Lees meer

Open Dag KV Wolderwijd 13-4-2019: Wie neem jij mee?

Op zaterdag 13 april organiseren we een opendag op onze korfbalvelden.  

Wie neem jij mee?

Deze Open Dag is speciaal voor broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. Maar ook voor ouders, opa's, oma's, ooms en tantes.  Gewoon voor iedereen die kennis wil maken met korfbal of kennis wil maken met KV Wolderwijd.

Er zijn die dag een hoop wedstrijden, er is gratis koffie en thee, we zullen een demo Beachkorfbal verzorgen en onze jongste Kangoeroes komen ook in actie.

De Open Dag start om 9:00 uur en duurt tot 12:00.

Om 10:00 uur presenteren we een aantal nieuwe sponsoren. 

Hulp gezocht: Kantinediensten op 15, 22 of 28 mei

We zoeken wat extra handjes voor de evenementen welke er aan komen op een 2-tal door de weekse dagen:  22 en 28 mei.

Op woensdag 22 mei zijn er de schoolsportdagen op de velden van KV Wolderwijd en VV Zeewolde. Van 8:00 tot 13:00 uur zijn we op zoek naar een aantal mensen die een kantinedienst willen draaien.

Op dinsdag 28 mei is er de Giga kangoeroedag, met ruim 400 kids. Van 8:00 uur tot 13:30 uur zoeken we nog een aantal helpende handjes.

Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar info@kvwolderwijd of een app te sturen naar 06-33334580

Al deze evenementen zullen in het teken staan van het vergroten van de zichtbaarheid van Korfbal en KV Wolderwijd. 

OPEN DAG: Maak kennis met korfbal. Zaterdag 13 april

KV Wolderwijd organiseert op zaterdag 13 april een OPEN DAG op de korfbalvelden aan de Horsterweg in Zeewolde.

Van 9:00 tot 12:00 uur kan iedereen kennis maken met korfbal, kennis maken met KV Wolderwijd.

Gedurende de hele dag zijn er tal van oefenwedstrijden. Alle teams van KV Wolderwijd komen in actie. Tijdens deze opendag kun je zelf ervaren hoe korfbal leeft in Zeewolde en bij KV Wolderwijd. Kun je het 'familie gevoel'van de club voelen en kun je de vele vrijwilligers in actie zien welke KV Wolderwijd een warm hart toe dragen.

Coaches, trainers, scheidsrechters, kantinemedewerkers, bestuursleden en vele ander vrijwilligers zullen allemaal actief aanwezig zijn deze dag.

Onder het genot van een gratis kopje koffie, thee of limonade hopen we dat een ieder een gezellige 'Open Dag' beleeft.

Programma onderdelen zijn:

 • Vanaf 9:00 uur vele oefenwedstrijden
 • 9:30 uur:  Onze jongste leden, de Kangoeroes in actie.
 • 10:00 uur 'Maak kennis met onze sponsoren' De onthulling van de nieuwe sponsorborden.
 • 'De gezonde club': voor alle teams is er een gezonde snack voor in de rust van de wedstrijden.
 • Demo Beachkorfbal, nieuw bij KV Wolderwijd
 • En meer.

Gedurende de gehel dag zal het bestuur van KV Wolderwijd aanwezig zijn om iedereen welkom te heten en eventuele vragen te beantwoorden.

Na afloop bieden we iedereen de mogelijkheid om de finale van de Korfbal League live op het grote scherm in de kantine te komen kijken.

Dus, kom gerust naar onze Open Dag op zaterdag 13 april.

Feestje? Help jij onze activiteitencommissie?

Al sinds jaar en dag is de activiteitencommissie met regelmaat aan het werk om leuke en gezellige activiteiten te organiseren. Een aantal vaste onderdelen zijn de Avond4daagse, de kampioenen huldigingen, het Sinterklaasfeest en het Paasontbijt.

Maar met de komst van meer leden en onze eigen kantine, zijn er meer mogelijkheden om leuke, nieuwe activiteiten op te zetten. Hierbij leeft nu het idee om de activiteitencommissie op te delen in 2 aparte commissies:

1) De Activiteitencommissie (AC);

Deze nieuwe commissie richt zich op de leden vanaf de C en ouder. Een nieuwe commissie waarvoor we opzoek zijn naar 3-4 personen die bereidt zijn om 4-5 keer per jaar een leuke actieviteit te organiseren. Je kunt hierbij denken aan de Pub-Quiz, karaoke, disco, bingo, dropping, enz. enz. Vul het zelf maar in.

2) De Jeugd Actieviteitencommissie (JAC);

Deze commissie bestaat momenteel uit reeds 3 personen maar we willen hier een beroep doen op 2 spelers uit de A, B of C. Deze commissie draagt zorg voor de activiteiten voor alle kids in de leeftijd tot en met de D. Hierbij kun jje denken aan het Sinterklaasfeest, de Avond4daagse, een Pannenkoeken spektakel, een Vossenjacht enz. enz. Vul deze ook maar zelf in.

Beide commissies zijn voor KV Wolderwijd van cruciaal belang. Naast trainen en het spelen van wedstrijden willen we onze leden meer bieden in de vorm van leuke en gezellige activiteiten. Zitting nemen in een commissie brengt uiteraard een bepaalde verantwoordelijkheid met zich mee, maar houdt niet in dat je altijd alles zelf moet doen. Sommige evenementen kun je best uit handen geven of je zorgt ervoor dat je er tijdelijk iemand extra bijhaalt.

Wil jij een van deze commissies helpen? Meld je dan nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Deze oproep is dus niet alleen voor de A, B en C spelers maar zeer zeker ook voor de senioren en ouders van leden. Jullie hulp is echt nodig.

 

Nieuwe kledingcommissie een feit

Patricia van den Berg en Hanneke Willemse hebben aangegeven om zitting te willen nemen in de kledingcommissie.
Als opvolgers van Roswitha en Rina zullen zij de verantwoordelijkheid dragen over de uitgifte van de wedstrijdkleding en trainingspakken.

Indien je kleding nodig hebt omdat je nieuw bent bij KV Wolderwijd of je kleding is te klein geworden, dan kun je dit laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook zal de kledingcommissie zich gaan buigen over nieuwe initiatieven op gebied van de kleding en bijbehorende zaken. Je kunt denken aan tassen, sokken, sweaters enz.

Als bestuur van KV Wolderwijd zijn we erg blij dat de nieuwe invulling zo snel heeft plaats gevonden. Binnenkort zullen Roswitha en Rina officieel hun taken overdragen aan Patricia en Hanneke.

Nogmaals willen we Roswitha en Rina bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren en wensen wij Patricia en Hanneke veel succes in hun nieuwe rol.

 

Vacatures Kledingcommissie KV Wolderwijd

Voor de kledingcommissie van KV Wolderwijd zijn we per direct op zoek naar 2-3 nieuwe leden. Welke leden, of ouders van leden zouden deze taak op zich willen nemen?

Gezien de snelle groei van KV Wolderwijd liggen er een aantal leuke uitdagingen in het verschiet. Naast het uitreiken van wedstrijdkleding en de bijbehorende trainingspakken, zullen we ook moeten gaan kijken naar een nieuw, verfrissend wedstrijdtenue.

Aanmelden, of meer info, kan eenvoudig door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door een van de bestuursleden of trainers aan te schieten.


Bedankt!

Uiteraard willen we de huidige leden, Roswitha en Rina hartelijk bedanken voor hun inzet. Mede door hun betrokkenheid hebben we het voor elkaar gekregen dat we nu in mooie nieuwe trainingspakken kunnen lopen en dat een ieder altijd hun wedstrijdkleding had. Namens het bestuur van KV Wolderwijd bedankt voor jullie inzet.

Bestuursagenda

Commissie Vergadering
maandag 30 maart
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 20 april
Aanvang: 19:30
Commissie Vergadering
maandag 25 mei
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Korfbal League Finale 2020
zaterdag 04 april
Aanvang: 16:00
Paas Brunch
zaterdag 11 april
Aanvang: 12:00
KAMP 2020
woensdag 20 mei
Aanvang: 16:00
Seizoensafsluiting 2020
zaterdag 20 juni
Aanvang: 17:00