Bestuursnieuws KV Wolderwijd

Vacatures Kledingcommissie KV Wolderwijd

Voor de kledingcommissie van KV Wolderwijd zijn we per direct op zoek naar 2-3 nieuwe leden. Welke leden, of ouders van leden zouden deze taak op zich willen nemen?

Gezien de snelle groei van KV Wolderwijd liggen er een aantal leuke uitdagingen in het verschiet. Naast het uitreiken van wedstrijdkleding en de bijbehorende trainingspakken, zullen we ook moeten gaan kijken naar een nieuw, verfrissend wedstrijdtenue.

Aanmelden, of meer info, kan eenvoudig door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door een van de bestuursleden of trainers aan te schieten.


Bedankt!

Uiteraard willen we de huidige leden, Roswitha en Rina hartelijk bedanken voor hun inzet. Mede door hun betrokkenheid hebben we het voor elkaar gekregen dat we nu in mooie nieuwe trainingspakken kunnen lopen en dat een ieder altijd hun wedstrijdkleding had. Namens het bestuur van KV Wolderwijd bedankt voor jullie inzet.

Fotosessie Teams op zaterdag 12 januari

In december hebben alle leden van KV Wolderwijd een trainingspak ontvangen. Het dragen van de pakken maakt onze club zichtbaar, straalt eenheid uit en bindt ons onderling. Tijd om dit vast te leggen op de gevoelige plaat.

Daarom de oproep aan alle leden / teams om op zaterdag 12 januari te komen naar de fotoshoot (zie onderstaand schema). Per team duurt de fotoshoot zo'n 15 minuten.
Naast foto's in de trainingspakken worden ook foto's genomen in het wedstrijdtenue. Kortom: tandenpoetsen, lippen glossen, neusring plaatsen en lachen maar...

Hoe laat word je verwacht in Sporthal De Horst?

 • S1 - 13:30 uur
 • A1 - 12:45 uur
 • C1 - 12:00 uur
 • D1 - 13:00 uur
 • E1 - 11:00 uur
 • F1 - 11:30 uur

Meer informatie nodig? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Oude trainingspakken inzamelen

Alle spelers zijn voorzien van een nieuw trainingspak. En o wat zijn ze mooi! Dit straalt uit!

De oude trainingspakken willen we graag doorgeven aan een goed doel.
Daarom: wil een ieder die een DEEN trainingspak heeft, deze inleveren op zaterdag 12 januari in Sporthal De Horst bij de bardienst? Samen maken we andere kinderen blij met trainingspakken.

Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Anne & Robert 'Vrijwilligers van het jaar 2018' bij KV Wolderwijd

KV Wolderwijd kan niet bestaan zonder de inzet van de vele vrijwilligers. Om al deze vrijwilligers een klein beetje in de schijnwerpers te zetten benoemt het bestuur van KV Wolderwijd elk jaar een 'Vrijwilliger van het jaar'.

Vrijwilligers van het jaar 2018Het bestuur van KV Wolderwijd heeft dit jaar Anne Engelsman en Robert van Ravenswaaij benoemd tot 'Vrijwilligers van het jaar' 

Het afgelopen jaar hebben deze 2 vrijwilligers een enorme klus verricht door met z'n tweeen zowel de C1 als ook de B1 te trainen en te coachen. Daar waar ze in eerste instantie samen 1 team onder hun hoede zouden nemen, zijn ze bij gebrek aan extra trainers ook het tweede team gaan trainen en coachen. Hulde, zeker als je ook nog eens kijkt welke resultaten er als team zijn behaald en welke progressie individuele spelers hebben gemaakt.

Namens het bestuur nogmaals bedankt voor jullie inzet en gefeliciteerd.

Fijne feestdagen

kerstkorfbal 1024x576

Het bestuur van KV Wolderwijd wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief en gelukkig 2019.

Tevens nodigen wij alle leden, ouders en verzorgers van leden, sponsoren, oud leden, kortom iedereen uit om donderdag 27 december aanwezig te zijn bij het Oliebollen Toernooi 2019. Na afloop van dit jaarlijkse evenement willen we graag met alle aanwezigen toosten op een mooi, gelukkig en sportief 2019. 

Voor zowel het middag- als ook het avondprogramma kan men zich nog aanmelden. Gewoon doen! Hoe meer zielen hoe meer vreugde.

Klik hier voor meer info: Oliebollen Toernooi 2019

 

Gegevensbescherming binnen KV Wolderwijd

avg oke 600x318Tijdens de Algemene Leden Vergadering op maandag 15 oktober jl. zijn de leden geïnformeerd over de Algemene Verordering Gegevensbescherming (afgekort AVG). Kern van de verordering is dat de vereniging zorgvuldig moet omgaan met gegevens (hieronder vallen ook foto's) van haar leden zodat leden geen nadelige gevolgen kunnen ondervinden.
Belangrijke vraag is welke gegevens worden vastgelegd en waarvoor worden deze gebruikt? Kan een foto van de jaarlijkse BBQ zomaar geplaatst worden op Facebook?

Deze en andere vragen worden in de komende periode nader uitgewerkt. Het bestuur is verheugd dat Henk Links als inhoudsdeskundige, contactpersoon Gegevensbescherming wil zijn. Als u vragen heeft kunt u Henk benaderen, ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen Sterk : Dekamarkt actie

2018 09 03 Header Persbericht Samen sterk 2Aanstaande zondag 14 oktober gaat bij de Dekamarkt in Zeewolde (Polderwijk) de actie "Samen Sterk voor onze buurt" van start. Samen met met nog 4 andere ingezonden initiatieven is ook een idee van KV Wolderwijd gekozen.
Ons idee is om een vandalisme bestendige korfbalpaal te plaatsen op een schoolplein of in een speeltuintje bij jou in de buurt!
Dit doen we natuurlijk om korfbal meer zichtbaar te maken in ons mooie dorp en om KV Wolderwijd onder de aandacht te brengen.

De exacte locatie moeten we nog bepalen, maar deze actie kan niet succesvol worden zonder jullie steun.

Je kunt ons helpen op een paar manieren:
- Gedurende de actieperiode veel boodschappen doen bij de Dekamarkt want dit levert veel vouchers en dus veel stemmen op.
- Vertel je familie, vrienden en buren over het doel wat KV Wolderwijd voor ogen heeft en roep ze op om op ons te stemmen als ze boodschappen doen bij de Dekamarkt.
- Op een aantal dagen mogen we bij de Dekamarkt aanwezig zijn, in korfbaltenue, om onze actie onder de aandacht te brengen van de klanten van de Dekamarkt. Natuurlijk zullen we palen, korven en ballen meenemen om extra op te vallen.
Welke dagen dit zijn hoor je nog, maar jullie hulp is meer dan welkom.

De actie loopt tot en met 24 november, en aan het eind wordt in totaal 5000 euro verdeeld volgens de stemverhouding. Het is dus belangrijk om veel stemmen te verzamelen.

Als je zelf een suggestie hebt waar we die vrolijke, veelkleurige korfbalpaal kunnen plaatsen, dan horen we het graag. Je reacties kunnen naar het bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We hopen op een goede actie en veel medewerking van jullie allemaal.

Voor meer informatie kijk op https://www.dekamarkt.nl/meer-dekamarkt/samen-sterk

Pas-sessie nieuwe trainingspakken KV Wolderwijd

PassessieAanstaande donderdag 4 oktober vanaf 18:30 uur is er de mogelijkheid om de nieuwe trainingspakken te komen passen.

Alle spelers en trainer/coaches van de E, D, C, B, A en senioren worden verwacht.

De leverancier Only Korfbal zal aanwezig zijn met alle mogelijke maten.

Zorg dat je aanwezig bent.

Gezocht sponsordoek!

WhatsApp Image 2018 09 09 at 20.20.10Er is nog 1 plek vrij!  Welke sponsor wil hier niet een mooie sponsoruiting hebben hangen?

Samen met u kijken we naar de meeste optimale mogelijkheid om uw bedrijf en/of product onder de aandacht te brengen. Desgewenst doen wij de opmaak en afhandeling voor u.
Deze reclame uiting is zichtbaar vanaf het drukste fietspad in Zeewolde, het Sportpad, welke dwars door het sportpark de Horst loopt. Op doordeweekse dagen fietsen hier honderden sporters en scholieren langs. In de weekeinden zijn het tevens ouders welke wedstrijden van KV Wolderwijd en VV Zeewolde bezoeken.

Het doek heeft de afmetingen 250 x 196 cm.

Indien u interesse heeft voor deze unieke plek, laat het ons weten. We komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken. U kunt reageren door een ail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Tevredenheidsonderzoek KV Wolderwijd

onderzoek toetsenbordIn elke club of vereniging zijn er zaken die goed gaan en zaken die fout gaan. Dingen die fout gaan hoor je vaak sneller dan de goede dingen. Gelukkig gaan de meeste zaken binnen KV Wolderwijd goed. Maar daar waar verbeteringen mogelijkzijn willen we die graag weten.

Het bestuur van KV Wolderwijd heeft, onderleiding van Annemarie, besloten om een 'Tevredenheidsonderzoek' te gaan opzetten. 

Dit online onderzoek bevat een aantal vragen over de volgende aspecten:

 • Korfbal Technische aspecten
 • Informatie & Communicatie
 • Activiteiten
 • Onze nieuwe kantine
 • De accommodatie waar we korfballen
 • En de vereniging in het algemeen

Als bestuur van KV Wolderwijd hopen we dat iedereen van 14 jaar en ouder het onderzoek wil invullen. Dit mag alleen maar ook met je ouders. Bij de leden jonger dan 14 jaar doen we een beroep op de ouders.

In de loop van maart willen we de resulaten en uitkomsten graag met alle leden en ouders delen.

Klik op de de afbeelding of deze link om naar het 'Tevredenheidsonderzoek' te gaan.

Bedankt voor jullie medewerking.

"Verbondenheid groot bij KV Wolderwijd"

verbondenheid 5 tips voor betere relaties 720x340Maandag 22 januari: de 1e commissievergadering 2018. Een vergadering waarbij het bestuur en de commissies binnen KV Wolderwijd de voortgang en lopende zaken met elkaar delen. Dit met als doel om helder, duidelijk en open te zijn naar elkaar.

Dit keer een 'open' vergadering. Een 'inloopavond' voor ouders en leden waarbij het accent lag op het delen van info, het informeren van elkaar. Niet om commissieleden te werven.

Gezien de grote opkomst van ouders en leden, bleek de uitnodiging een trigger voor velen. Mooi om te ervaren dat velen het belang van deze avond inzagen. Na een ruime inleiding van de intrim voorzitter waarin uiteen werd gezet wat er allemaal gebeurt achter de schermen binnen KV Wolderwijd ontstond er een levendige discussie over verschillende zaken.

Als rode draad kwam meermalen naar boven dat binnen KV Wolderwijd de 'verbondenheid' groot is. Iets waar de aanwezigen erg blij mee waren en waar we als KV trots op mogen zijn. Het 'familie' gevoel en de 'strakke' organisatie werden door velen gezien als erg positief. Allemaal zaken die we als vereniging als 'USP' moeten inzetten om KV Wolderwijd te promoten in Zeewolde en omgeving.

Lees meer

“Open” Commissie vergadering KV Wolderwijd

Vergadering6x per jaar komen alle commissies binnen KV Wolderwijd en het bestuur bijeen om elkaar bij te praten over gedane, lopende en toekomstige zaken.
Doel van deze bijeenkomsten is om transparant en open te zijn naar elkaar, om te weten waar we mee bezig zijn en wat we uiteindelijk voor ogen hebben om te bereiken.

Maandag 22 januari om 19:30 is de volgende ‘open’ bijeenkomst.

Het bestuur van KV Wolderwijd nodigt voor deze vergadering niet alleen de commissies uit maar doet ook een beroep op alle ouders en verzorgers van jeugdleden van KV Wolderwijd om een keer mee te praten.

Op de agenda staan onder andere de volgende zaken:

• Wat hebben we de afgelopen 2 maand gedaan?
• Korte commissie verslagen.
• Sponsoring: hoe kunnen we meer financiële armslag realiseren?
• Ledenwerving: hoe laten we meer mensen korfballen?
• Ledenbehoud: hoe kunnen we leden binden aan onze vereniging?

Naast bovengenoemde punten willen we ook ruimte maken voor eigen inbreng. Wat zouden we als KV Wolderwijd moeten oppakken of waar kunnen we op inspelen?

Het doel is niet om vrijwilligers te werven voor commissies of te komen te nieuwe taken voor vrijwilligers.

We nodigen bij deze dan ook iedereen uit om langs te komen en mee te luisteren, praten of te discussiëren. Komt u ook?

Aanmelden is niet nodig, maar zijn er specifieke punten die aandacht verdienen dan kunnen die gedeeld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot maandag 22 januari om 19:30 in onze eigen kantine.

Activiteiten Agenda

Giga Kangoeroe dag 2019
dinsdag 28 mei
Aanvang: 08:30

Bestuursagenda

Verkoopavond Veldschoenen Onlykorfbal.nl
dinsdag 02 april
Aanvang: 18:00

Competitie Agenda

Oefenwedstrijden Veld 2019
zaterdag 06 april
Aanvang: 09:00
Oefenwedstrijden Veld 2019
zaterdag 13 april
Aanvang: 09:00

Facebook KV Wolderwijd logo