Aanpassing planning Rijders en Kantinediensten

48Met ingang van het zaalseizoen 2017/2018, dus vanaf zaterdag 4 november 2017, is er door het bestuur van KV Wolderwijd besloten om de volgende aanpassing door te zetten in de planning van de chauffeurs en kantine/zaaldiensten:

Vanaf de zaal zullen alle ouders/verzorgers worden ingedeeld op de diverse vrijwilligers taken als rijden en kantinedienst. Hierbij zal gelden dat als je niet in de gelegenheid bent om, door wat voor oorzaak dan ook, te rijden of een kantinedienst te draaien dat je ten allertijde ZELF voor een vervanger dient te zorgen.

Het bestuur is gekomen tot deze aanpassing omdat het voor de vrijwilligers die deze schema's maken helaas ondoenlijk is om met alle individuele wensen, eisen en omstandigheden rekening te houden.
Vragen over deze aanpassing kunnen per mail gesteld worden aan het bestuur:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I
n de praktijk blijkt ook vaak dat ruilen of vervangen in een APP groep onder de ouders van jeugdteams goed geregeld kan worden.

We hopen dat een ieder begrip voor deze aanpassing heeft en er ook zodanig naar handelt.

Namens het bestuur van KV Wolderwijd alvast bedankt voor de medewerking.

Activiteiten Agenda

Giga Kangoeroe dag 2019
dinsdag 28 mei
Aanvang: 08:30
Seizoensafsluiting
zaterdag 29 juni
Aanvang: 16:00

Bestuursagenda

Geen evenementen

Competitie Agenda

Geen evenementen

Facebook KV Wolderwijd logo