Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

2011 KVW Ledenshop banner

KOFFIE OCHTEND | Zaterdag 13 november vanaf 9:30 uur

Het bestuur van KV Wolderwijd nodigt alle ouders en verzorgers van jeugdleden uit voor een gezellige ‘Koffie-ochtend’ op zaterdag 13 november vanaf 9:30 uur.

Tijdens deze koffieochtend zijn onze bestuursleden herkenbaar aanwezig en staan ze open voor alle vragen, opmerkingen en ideeën.
Doel van deze ochtend is om ouders en verzorgers mee te nemen in het reilen en zeilen van onze leuke en gezellige vereniging.

Alle vragen over trainingen, wedstrijden, kleding maar ook organisatorische zaken zoals kantinediensten, schoonmaak, rijden naar uitwedstrijden enz. kunnen aanbod komen.
Als bestuur zijn we benieuwd naar de ervaringen van ouders, verzorgers maar ook zeker de nieuwe leden binnen KV Wolderwijd. Wat gaat er goed, en wat kan er beter. Tips en tops. We horen het graag.

En, mochten er geen vragen zijn, dan staat de koffie nog altijd klaar voor een ieder.
Graag zien we alle ouders en verzorgers op zaterdag 13 november tussen 9:30 en 11:30 uur in sporthal de Horst


Alle teams van KV Wolderwijd spelen op zaterdag 13 november hun oefenwedstrijden thuis: vanaf 9:00 uur tot 20:00 uur is er doorlopend korfbal in de sporthal. Nog een reden om gezellig te komen kijken en onze teams aan te moedigen.

Evenementen Agenda

Jubileumdag 30 jaar KV Wolderwijd
zaterdag 09 april
Aanvang: 09:00
Ned. Kampioenschap B-aspiranten
zaterdag 25 juni
Aanvang: 08:00

Competitie Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 31 januari
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 28 februari
Aanvang: 19:30
Commissie vergadering
maandag 28 maart
Aanvang: 19:30

Kantine Agenda

Geen evenementen