Lid van Verdienste: Wim van den Bosch

201723 ALV Lid van verdienste WimDe afgelopen jaren is Wim van den Bosch voorzitter geweest van KV Wolderwijd. Ruim een jaar geleden heeft Wim al aangegeven om te stoppen als voorzitter van KV Wolderwijd. Destijds, bij het opzetten van een nieuw bestuur 7 jaar geleden, nam Wim de handschoen op om tijdelijk zitting te nemen in het bestuur van KV Wolderwijd. 4 jaar later werd Wim gekozen tot tijdelijk voorzitter van KV Wolderwijd. Niet wetende dat dit pas na ruim 3 jaar zou eindigen. Mede door de ontwikkelingen rondom de nieuwe, eigen kantine besloot Wim om niet tussentijds het bijltje erbij neer te leggen.

Nu de kantine staat, de vereniging bloeit, de organisatie staat, is het voor Wim de tijd om het stokje over te geven aan een opvolger.

Als dank voor de inzet van Wim als bestuurlid, als speler, maar ook als harde werker tijdens de bouwwerkzaamheden, heeft het bestuur van KV Wolderwijd besloten om Wim te benoemen tot 'Lid van Verdienste'.
Bij deze benoeming hoort uiteraard een oorkonde en een bos bloemen. 

Nogmaals willen we Wim bedanken voor alles wat hij tot nu toe heeft mogen betekenen voor KV Wolderwijd. Niet dat Wim nu geheel stopt, hij heeft aangegeven dat hij zeker actief zal blijven als speler en vrijwilliger voor KV Wolderwijd.

Een opvolger van Wim, als voorzitter van KV Wolderwijd, is nog niet gevonden. Het bestuur zal daar de komende maanden de nodige gesprekken voor gaan voeren. Tot die tijd zal Ben Scharft de functie van interim-voorzitter op zich nemen.

Activiteiten Agenda

Giga Kangoeroe dag 2019
dinsdag 28 mei
Aanvang: 08:30
Seizoensafsluiting
zaterdag 29 juni
Aanvang: 16:00

Bestuursagenda

Geen evenementen

Competitie Agenda

Geen evenementen

Facebook KV Wolderwijd logo