Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Teamsport en blessure leed

Bij een teamsport zijn tactiek, strategie en samenwerking vaak belangrijker in het bepalen van het resultaat dan een individuele, meetbare prestatie. Zo staat het in Wikipedia. Voor de amateursport is vooral de samenwerking van belang. Voor onze vereniging geldt dat niet anders, samen plezier hebben in de korfbalsport. Dat is het credo van KV Wolderwijd. Dat betekent dus niet alleen tijdens de wedstrijden op zaterdag, maar ook bij het trainen, training geven, fluiten, activiteiten organiseren en besturen. En het betekent ook met z’n allen de tent draaiende houden. Maar samen betekent ook elkaar ondersteunen en motiveren. Door je lidmaatschap verbind jij je aan onze vereniging met al deze plezierige aspecten.
Maar wat als je een blessure op loopt of ziek wordt en niet meer kunt spelen en trainen. Dan valt er wel een deel van het plezier weg; maar je hoort nog steeds bij het team en de vereniging. Dat betekent dat het team de plicht heeft jou te blijven ondersteunen. Maar ook jij kunt het team nog ondersteunen, aanmoedigen en waar mogelijk je afgesproken taken voor de vereniging nog uitvoeren.
Bij Wolderwijd geldt dat bij afwezigheid van de eerste drie maanden alles zo doorgaat als het was. En zolang er gebruik van accommodatie en materiaal gemaakt wordt blijft dat ook zo. De contributie blijft verschuldigd en taken moeten indien mogelijk uitgevoerd blijven worden. Anders wordt het als genezing wel heel lang op zich laat wachten. Dan kan een reductie op de contributie besproken worden maar daar zullen dan verenigingondersteunende taken tegenover moeten staan.
Voor ingeplande taken als kantinedienst, rijden of fluiten blijf je altijd zelf verantwoordelijk. Samen met je teamgenoten moet dan een oplossing worden gezocht. De planning kan daar niet mee opgezadeld worden.
Als we ons met zijn allen voor elkaar inzetten kan het leed van een blessure of ziekte best verzacht worden. Betrokkenheid is voor onze vereniging het aller grootste belang.

KV Wolderwijd

Bestuursagenda

Commissie Vergadering
maandag 30 maart
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 20 april
Aanvang: 19:30
Commissie Vergadering
maandag 25 mei
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Korfbal League Finale 2020
zaterdag 04 april
Aanvang: 16:00
Paas Brunch
zaterdag 11 april
Aanvang: 12:00
KAMP 2020
woensdag 20 mei
Aanvang: 16:00
Seizoensafsluiting 2020
zaterdag 20 juni
Aanvang: 17:00