Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

KV Wolderwijd in het kort

Korfbalvereniging Wolderwijd is opgericht in 1992 en sindsdien dé korfbalclub van Zeewolde. De naam Wolder­wijd is afgeleid van het water waar Zee­wolde aan is ge­bouwd. De eerste leden van de vereniging waren een aantal inwoners van Zeewolde die buiten Zeewolde korfbalden­­­.

KV Wolderwijd KortHet eerste korf­baljaar had de vereni­ging de beschikking over twee se­niorenteams. Men had in het begin nog niet de be­schikking over een eigen veld, er werd gekorfbald op het RCN-terrein. Hier werd de ver­eniging gast­vrij ontvangen, maar het was natuurlijk verre van ide­aal.

Voord­at de vereniging in 1994 naar de Horst ging, werd er op andere velden gekorfbald: op de tennisvelden bij de kruising Sportlaan/ Horsterweg en op een voetbalveld. Sindsdien is de vere­niging gestaag gegroeid.

KV Wolderwijd heeft sinds het najaar 2010 de beschikking over een eigen kunstgrasveld. In 2017 hheft KV Wolderwijd haar eigen kantine geopent. Voor de zaal­competitie wordt gebruik gemaakt van sporthal “de Horst”.

Wolderwijd is een sportieve en gezellige vereniging, waar veel aandacht wordt besteed aan zo goed mogelijk korfballen in de wedstrijdcompetitie, maar ook aan een stuk ontspanning tijdens nevenactiviteiten. Veel leden zijn naast hun sportieve inzet ook actief als kaderlid bij Wolderwijd.

Bestuursagenda

Commissie Vergadering
maandag 30 maart
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 20 april
Aanvang: 19:30
Commissie Vergadering
maandag 25 mei
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Korfbal League Finale 2020
zaterdag 04 april
Aanvang: 16:00
Paas Brunch
zaterdag 11 april
Aanvang: 12:00
KAMP 2020
woensdag 20 mei
Aanvang: 16:00
Seizoensafsluiting 2020
zaterdag 20 juni
Aanvang: 17:00