Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Een keertje meetrainen?

TRAIN EEN KEERTJE MEE!

Train een keertje meeWil je een keertje een bal door het beroemde gele mandje proberen te gooien? Kijken of je een verborgen talent hebt voor het spelletje korfbal? Ervaren hoe het is om samen met meisjes en jongens één team te vormen? Of wil je sfeer proeven bij onze vereniging? Train dan een keertje mee!

Je kunt bij Wolderwijd drie keer gratis meetrainen om te kijken of korfbal en de vereniging bij je past voordat je lid wordt. De meeste teams trainen op dinsdag en/of donderdag op het korfbalveld of in de zaal. Voor de actuele trainingstijden kun je kijken op www.kvwolderwijd.nl

Hou de muis op het knopje “Competitie” in het keuzemenu en klik op trainingstijden.

Een wedstrijd bekijken kan natuurlijk ook. Elke zaterdag worden er wedstrijden van de competitie gespeeld. Wil je weten welke teams deze week een thuis wedstrijd spelen en hoe laat? Ook dan kun je terecht op onze website.

Wil je een keertje mee trainen? Laat het ons dan even weten via een mailtje aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben je 4,5 of 6 jaar? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen je snel een keertje op de training te zien!

Bestuursagenda

Commissie Vergadering
maandag 30 maart
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 20 april
Aanvang: 19:30
Commissie Vergadering
maandag 25 mei
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Korfbal League Finale 2020
zaterdag 04 april
Aanvang: 16:00
Paas Brunch
zaterdag 11 april
Aanvang: 12:00
KAMP 2020
woensdag 20 mei
Aanvang: 16:00
Seizoensafsluiting 2020
zaterdag 20 juni
Aanvang: 17:00