Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Lid worden doe je zo!

De volgende pagina van dit groene boekje leggen je uit hoe je lid kunt worden van KV Wolderwijd


LIDMAATSCHAP

Als je drie keer hebt meegetraind en je het leuk vind om verder te trainen in een eigen team dan kun je op elk moment lid worden van Wolderwijd.
Na 3 trainingen bepaal je of je lid wordt van Wolderwijd. 

Vanaf dat moment betaal je contributie voor je lidmaatschap. Een lidmaatschap duurt altijd tot het eind van het lopende seizoen en kan niet tussentijds worden opgezegd. Vergeet niet, dat je deel uit maakt van een team en je teamleden verwachten van je dat je hen niet midden in een seizoen in de steek laat. Bovendien betaalt Wolderwijd voor jou ook contributie aan de korfbalbond en die contributie moet voor een heel jaar vooruit worden betaald.

Indien je toch wilt opzeggen, doe dat dan voor 1 mei van het lopende verenigingsjaar. Een lidmaatschap duurt altijd tot 30 juni van het lopende verenigingsjaar. Als we niets van je horen, gaan we ervan uit, dat je komend seizoen ook nog bij Wolderwijd speelt.


SECRETARIAAT

Bij het secretariaat kun je ook terecht voor wijzigingen in je adres of wijzigingen van andere gegevens. Als je vragen hebt over je lidmaatschap kun je ook altijd bij de ledenadministratie terecht.

Alle schriftelijke communicatie kan worden gestuurd naar:

Westhoven 4
3894 AN  Zeewolde

Via e-mail is de ledenadministratie bereikbaar op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


CONTRIBUTIE

Binnen de korfbalsport zijn er verschillende leeftijdscategorieën. De contributie die je voor je lidmaatschap betaalt is afhankelijk van je leeftijd.

We gaan daarbij altijd uit van je leeftijd per 1 januari van het lopende verenigingsjaar. De meest recente bedragen kun je altijd vinden op onze website.

De betalingen vinden plaats door middel van automatische incasso. Het aanmeldingsformulier is tevens een machtigingsformulier. De incasso vindt plaats in 12 maandelijkse termijnen. Op verzoek kan dit in 1 jaartermijn. De maandtermijn is voor spelende leden inclusief een vergoeding van €18,00 voor het gebruik van de wedstrijdkleding.

Een overzicht van de contributie bedragen vindt u hier: Contributie KV Wolderwijd

Het rekeningnummer van KV Wolderwijd is NL18 INGB 0000 3260 04 ten name van Korfbalvereniging Wolderwijd te Zeewolde.


PENNINGMEESTER

Voor meer informatie over de contributie of betalingen kun je terecht bij de penningmeester van de vereniging, Wim van den Bosch.

Via e-mail is de penningmeester bereikbaar op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PRIVACY

Wolderwijd verwerkt je gegevens in een bestand, dat ook aan de korfbalbond wordt verstrekt. 

Er worden echter geen persoonlijke gegevens verstrekt aan bedrijven of instellingen. Wanneer er bepaalde acties zijn van sponsors of ondernemers worden die meestal via de website of het K@Veetje verspreid.

Bestuursagenda

Commissie Vergadering
maandag 30 maart
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 20 april
Aanvang: 19:30
Commissie Vergadering
maandag 25 mei
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Korfbal League Finale 2020
zaterdag 04 april
Aanvang: 16:00
Paas Brunch
zaterdag 11 april
Aanvang: 12:00
KAMP 2020
woensdag 20 mei
Aanvang: 16:00
Seizoensafsluiting 2020
zaterdag 20 juni
Aanvang: 17:00