• KV Wolderwijd KangoeroeKlup

Nieuws

Pieten training bij KV Wolderwijd erg succesvol

WhatsApp Image 2018 11 28 at 10.57.503Afgelopen dinsdag 27 november was er weer de jaarlijkse Pietentraing bij KV Wolderwijd. In de sporthal was er een speciaal parcours uitgezet met vele leuke, creatieve onderdelen. Bij elk onderdeel konden de kinderen ene stempel verdienen. Voor het officiële Pieten Diploma moest je uiteindelijk alle stempels verzamelen.

Uiteraard kregen de kindeen de hulp van 2 zwarte pieten uit Spanje bij het juist uitvoeren van de oefeningen. Uiteindelijk waren de pieten erg tevreden met het eind resultaat: alle kinderen hebben zonder problemen de opdrachten uitgevoerd en hun eigen Pieten diploma gehaald.

Lees meer...

Speculaasactie 2018

aktiepakket jutezak slideOok dit jaar hebben we weer de bekende Speculaas actie. Heerlijk speculaas en andere lekkernijen voor een leuke prijs. 

Dit jaar 2 pakketten wat de keuze voor veel mensen nog eenvoudiger gaat maken. Help jij ook mee? Probeer dan zoveel mogelijk te verkopen.
Je kunt natuurlijk de buurt in gaan maar vergeet ook niet je familie, opa's en oma's maar ook de ooms en tantes. En ook op het werk van jou of je ouders is dit altijd een topper.

Als het goed is heeft elk lid deze week een inteken formulier ontvangen na de training. Zo niet, download hieronder het formulier en print deze thuis uit. (Dat mag zo vaak als je maar nodig hebt!)

Graag willen we ingevulde formulieren voor 10 november terug hebben. Op zaterdag 17 november staat dan jou bestelling klaar in de kantine om op te halen. Hierna kun jezelf voor de verspreiding van de door jou verkochte pakketten zorgen.

Ook dit jaar hebben we voor de beste verkopers weer wat leuks in petto.

De opbrengst van deze actie zal ten goede komen aan leuke activiteiten voor onze jeugd!

 

10 nov: Inleveren Speculaasactie formulieren

aktiepakket jutezak slide

Zaterdag 10 november tussen 12:00 en 14:00 uur is er voor iedereen de mogelijkheid om de ingevulde formulieren van de speculaas actie in te leveren in de kantine van sporthal de Horst. Graag direct afrekenen, dat kan contant maar ook met PIN.

Op dat moment speelt onze A1 een oefenwedstrijd tegen Unitas A2

Je hebt dus nog een week de tijd om zoveel mogelijk speculaas te verkopen. 

Geen formulier meer:  gebruik de link om deze alsnog zelf te kunnen printen.

Lees meer...

Startdag KV Wolderwijd groot succes

2018 StartdagMet een geheel nieuwe programma hebben alle teams van KV Wolderwijd afgelopen zaterdag, 25 augustus, een mooie start gemaakt met het nieuwe korfbalseizoen.

Het weer zat mee, de opkomst was groots en het programma erg afwisselend. Alle deelnemers hebben kunnen genieten van een leuke dag.

Om 10:00 uur werd er begonnen met een 'Bootcamp' sessie voor de senioren en oudste jeugd. Deze bootcam werd gegevend door oud korfballer Marcel de Groot. De jongst jeugd begon gelijktijdig aan een spelletjes circuit. 
Om 11:00 uur werd en na een drinkpauze gewisseld en was het de beurt aan de jongste jeugd voor hun 'Bootcamp'. De senioren, A, B en C jeugd speelden een onderling toernooi.
Om 12:00 uur stond er een lunch klaar voor alle deelnemers en kon men even bijkomen van de inspanningen van die ochtend. Voor een aantal was het duidelijk dat de vakantie nog goed in de benen zat.

Lees meer...

Meld je nu aan als nieuw lid!

Nu aanmelden buttonDe laatste maand hebben we al weer 10 nieuwe leden mogen begroeten. Top, en welkom allemaal bij KV Wolderwijd.

Wil jij ook komen korfballen, of heb je al meegetraind maar ben je nog niet aangemeld? Doe dat dan nu. Klik hier of op de afbeelding om direct naar het aanmeld formulier te gaan.

Per 5 nieuwe leden ontvangen wij van het KNKV een hele mooi nieuwe blauw-gele korfbalbal. En die willen we natuurlijk ook graag scoren. Deze actie loopt tot en met 30-6 dus meld je aan voor deze datum.

Meld je je nu aan, dan korfbal je GRATIS tot 1-10-2018 en betaal je pas de eerste keer contributie in oktober.

Wil je meer weten over hoe en wat bij KV Wolderwijd, lees dan dit artikel: 'Wegwijs binnen KV Wolderwijd'

Giga Kangoeroedag warm, maar groot succes.

GiGa Kangoeroedag 2018Onder tropische omstandigheden hebben ruim 130 kinderen een fantastische, sportieve korfbal ochtend gehad bij KV Wolderwijd.

Na de warming-up op muziek van Kinderen voor Kinderen waren alle kinderen gelijk in opperbeste stemming. Tijdens de verschillende spelletjes was er voldoende ruimte voor verkoeling, iets te drinken of een gezonde snack.

Samen met de vele vrijwilligers genoten de kinderen zichtbaar van de speletjes welke allemaal een link kenden naar korfbal. Na de afsluiting rond 11:15 uur gingen de kinderen met verhitte koppies en een lekker ijsje weer terug naar school.

Helaas heeft het warme weer ook een keerzijde en hebben we moeten besluiten om het middag programma niet door te laten gaan.

Volgend jaar zal de GiGa Kangoeroedag worden georganiseerd op dinsdag 28 mei.

Om verder kennis te maken met korfbal en KV Wolderwijd bieden we alle kinderen van de groepen 1, 2, 3 en 4 de mogelijkheid aan om tot de zomervakantie GRATIS mee te trainen met de Kangoeroetjes bij KV Wolderwijd. Dat kan op dinsdag van 17:30 tot 18:30 op de sportvelden van KV Wolderwijd (Horsterweg 202a). 
Voor meer info kunt u terecht op www.kvwolderwijd.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beachkorfbal bij KV Wolderwijd

19059236 1575416082574946 3218369678931267308 nDe temperaturen lopen op, het kan nu van start gaan: Beachkorfbal.

Op ons eigen beachkorfbal veld is het nu mogelijk om te trainen en leuke toernooitjes te spelen. Het materiaal is aanwezig, de zand nog een beetje koud, maar dat mag de pret niet drukklen.
De B en C teams van KV Wolderwijd hadden gisteravond de primeur van de eerste onderlinge wedstrijdjes. En dat viel nog niet mee. De bal stuitert niet in het mulle zand, valt direct dood neer, en het bleek toch wel wat te vragen van de conditie van de spelers. Toch was het enthousiasme groot. Voor velen voor herhaling vatbaar.

De komende weken gaan we nadenken over de opzet van een programma tot aan de zomervakantie. Denk hierbij aan een vrijdag- of zaterdagavond competitie. Voor meer info kijk op onze site.

Paasontbijt KV Wolderwijd goed bezocht.

WhatsApp Image 2018 04 03 at 08.23.08Ruim 70 deelnemers aan het Paasontbijt 2018. Wat een mooi succes! Leuk om te zien dat er heel veel broertjes en zusjes waren meegekomen met onze jeugdleden.

Uiteraard ontbrak de traditionele paashaas niet. De verstopt eitjes waren dan ook zeer snel gevonden. Ouders van de jeugdleden keken toe onder het genot van een kop koffie of thee.
Direct na het paaseieren zoeken schoof de jeugd aan bij het ontbijt. De sfeer en het eten zorgden voor een gezellige drukte in de kantine. Nu al werd er door sommige aanwezigen al geopperd of we de kantine niet moeten gaan vergroten. :-)

Mede door de uitstekende weersomstandigheden, bleven velen nog even 'hangen' op onze korfbalvelden.

Mark, Hanneke, Hanneke, Tamara en Nel: Bedankt voor jullie inzet. TOP gedaan.

 

Is beachkorfbal de toekomst voor korfbal?

Bron: Korfbalshop.nl

Korfbal Blog BeachAfgelopen weekend werd het NK indoor beachkorfbal georganiseerd. Ruim 65 teams in verschillende categorieën hebben meegedaan. Met een echt korfbalhart ben je snel overtuigd van het beachkorfbal, maar nog niet iedereen kent de nieuwe vorm van korfbal al. We leggen nu alles uit wat je moet weten over beachkorfbal!

Spel

Het spel wordt gespeeld in een klein vak en duurt 2 x 6 minuten. Tijdens het spel is het de bedoeling dat er per team twee mannen en twee vrouwen op het veld staan. Bij zware overtredingen krijg je een ‘free ball’. Hierbij wordt het schot genomen vanaf de plek waar de overtreding gemaakt wordt. Nadat een scheidsrechter fluit mag je gelijk doorspelen, hierdoor krijg je veel meer snelheid in het spel. De wissel mogelijkheden zijn onbeperkt waardoor er een heel snel tempo in de wedstrijden zit. Het spel gaat heen en weer en komt alleen tot rust als spelers rustiger aan doen.

Populariteit

Doordat er tactische veranderingen in het spel zitten kan het gunstig uitpakken in het voordeel van minder grote korfballanden. Daarnaast is het een zeer aantrekkelijke sport voor landen met minder financiële mogelijkheden. Een duur veld of zaal huren is niet nodig. Stranden bieden alle mogelijkheden en zand is de ideale ondergrond voor landen zoals Mexico of Brazilië. In deze landen is het beachvolleybal ook al ongekend groot, dan zou beachkorfbal ook populair kunnen worden! De stap naar het beachkorfbal in deze landen zou veel kleiner moeten zijn dan naar het gewone korfbal. Het zou eerder populair kunnen worden dan korfbal omdat het buiten is en de regels veel simpeler. Doordat de regels simpeler zijn spreekt de sport een grotere doelgroep aan. Niet alleen om mee te spelen, maar ook om te kijken.

Lees meer...

NL-Doet 2018 zeer succesvol voor KV Wolderwijd

WhatsApp Image 2018 03 10 at 20.04.46NL-Doet 2018 is een zeer succesvolle actie geworden voor KV Wolderwijd. Een hoop grote en kleine klussen werden op vrijdagmiddag en zaterdagochtend uitgevoerd.

Op de vrijdagmiddag werd met ondersteuning van leerlingen van Groevenbeek Ermelo gewerkt aan het netjes maken van het sportpark de Horst. In samenwerking met VV Zeewolde, staken ruim 15 vrijwilligers de handen uit de mouwen om met name een hoop afval op te ruimen en achterstallige opruimwerkzaamheden uit te voeren. Een en ander resulteerde in 3 grote aanhangers vol met afval.

Op de zaterdagochtend werd er door een 15 tal vrijwilligers rondom en in de kantine van KV Wolderwijd hard gewerkt om alles gereed te amekn voor het nieuwe seizoen. Er zijn plantenbakken gemaakt, reclameborden schoongemaakt, ramen gewassen, en start gemaakt met het hekwerk om het beachkorfbalveld en heel veel kleinere klussen.

We willen dan ook alle leden en vrijwilligers hartelijk danken voor hun inzet en hulp. Super dat jullie er waren en hopelijk tot volgend jaar.

Helaas hebben we niet alles kunnen doen. De komende weken zullen we de laatse zaken op gaan pakken om op 31 maart alles spik en span klaar te hebben. Hulp is welkom.

 

Kampioenswedstrijd Wolderwijd E1 om 10:00 uur

KampioenenKV Wolderwijd E1 kan komende zaterdag kampioen worden in hun klasse. Er zal dan uit tegen Unitas minimaal gelijk gespeeld moeten worden.

Deze wedstrijd wordt gespeeld om 10:00 uur in de Sypel te Harderwijk.

Leuk detail:  Dit is niet alleen een strijd tussen 2 teams maar ook tussen 2 coaches.
De zusjes Sam en Lynn zijn de coaches van de verschillende teams. Lynn Scharft coached samen met Theanne en Irissa Wolderwijd E1 en Sam Scharft is de coach van Unitas. Ook door de coaches en in huize Scharft wordt er dus al geruime tijd toegeleefd naar deze wedstrijd.

Kom jij onze E1 ook aanmoedigen? Kom dan zaterdag 24 februari om 10:00 uur naar sporthal de Sypel in Harderwijk.

Wordt Wolderwijd F1 zaterdag echt kampioen?

gevelvlag kampioen 90x60cmZe kunnen al niet meer worden ingehaald. Maar wordt Wolderwijd F1 zaterdag de enige echte kampioen?

Kom het zelf bekijken en schreeuw ze naar de overwinning.

Zaterdag 10 februari om 11:30 hebben ze tegen Sparta aan 1 punt voldoende. Na de wedstrijd zal dit team in elk geval in het zonnetje gezet worden.

Kom dus naar sporthal de Horst en geniet mee van een leuke wedstrijd!

Nieuwe sponsor 'Energie van Wim & Margret'

2018 Sponsorcontract PowerPeersAfgelopen maandag is het sponsorcontract met ‘Energie van Wim en Margret’ officieel ondertekend voor de duur van 3 jaar.

Wim & Margret leveren groene energie welke wordt opgewekt door hun eigen windmolen. Deze 60 meter hoge windmolen staat naast hun boerenbedrijf in Zeewolde.

Als extra aanbod bieden Wim & Margret leden van KV Wolderwijd, die overstappen naar ‘Energie van Wim en Margret’, de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de windmolen. Je krijgt dan direct inzicht hoe deze groene energie wordt opgewekt.

Voor meer info kun je contact opnemen met Wim & Margret: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of je gaat naar de website: PowerPeers: ‘Energie van Wim & Margret’ 

Lees meer...

Start 2018 goed: doe mee met Korfbalfit

Het sportieve aanbod bij KV Wolderwijd bestaat naast cometitie korfbal ook uit KorfbalFit.
Gedurende het hele seizoen is er op de dinsdagavond van 20.00 – 21.00 uur onder leiding van twee gekwalificeerde en enthousiaste trainers een gevarieerde trainingsavond.

Het aanbod van KorfbalFit bestaat uit een “Fit” gedeelte dat bestaat uit onderdelen voor conditie, kracht, core-stability en warming-up.
Het andere deel en tevens de basis van de trainingsavonden bestaat uit korfbaltraining en onderlinge wedstrijden.

KorfbalFit voor iedereen!
KorfbalFit is een leuke manier om kennis te maken met korfbal maar geeft ook de gelegenheid voor de gevorderde korfballer om het spelletje op een nieuwe manier weer op te pakken.
Ouders, oud-spelers en andere geïnteresseerden kunnen zonder (competitie)verplichtingen meedoen met KorfbalFit en elke week een uur sporten bij KV Wolderwijd, vol variatie en gezelligheid.

Aanmelden? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

korfbalfit

Lees meer...

KNKV App: altijd op de hoogte!

knkv wedstrijdzaken appWil jij niets missen over jou wedstrijden maar ook over alle andere wedstrijden, gebruik dan de geheel vernieuwde KNKV app.

Deze kun je eenvoudig downloaden op elke smartphone. 

Voor het gebruik van deze app moet je je eenmalig registreren. DOE DIT MET EEN MAIL ADRES DAT BIJ ONS BEKEND IS! Indien je datdoet, zie je specifieke info over je eigen team en onze vereniging. We kunnen je dan op de hoogte houden van de laatste berichten en je weet precies wanneer jet moet spelen.

Is jou mail adres niet bekend bij ons (dat zul je zien tijdens registratie), stuur deze dan door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij koppelen deze dan aan jou account waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de app.

Downloaden:

App store: KNKV app IOS downloaden

Android: KNKV app Google downloaden

Shop Onlie: Sponsorkliks

KV Wolderwijd Sponsorkliks

Contact gegevens

Zaal/Veld locatie

Horsterweg 202A
3893 AA ZEEWOLDE

Veldtype: Kunstgras

 

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen:
036-5386444

Wedstrijdsecretariaat:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KV Wolderwijd
weergeven op kaart

Zoeken

Activiteiten Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Geen evenementen

Competitie Agenda

Geen evenementen
  • KV Wolderwijd