• KV Wolderwijd KangoeroeKlup

Sponsoren

Proflags: Professioneel in vlaggen, banieren, banners en spandoeken

proflags officeAls bedrijf wilt u professioneel overkomen naar uw klanten. Wij bieden u professionele marketingproducten. Ons assortiment bevat een breed scale aan promotieartikelen zoals vlaggen, banieren, beachvlaggen, popup banners, spandoeken en beursmateriaal. Onze producten zijn gemaakt hoogwaardige materialen. Wij bieden onder andere de mogelijkheid tot dubbelzijdige bedrukking.

Wij houden van duidelijkheid en we helpen onze klanten graag. Een ontwerp, advies of bestandcontrole voeren wij gratis voor u uit.

Onze producten kunnen wereldwijd worden geleverd met de transportbedrijven waarmee wij samenwerken. Pakketten zijn altijd duideljk te volgen tot deze bij u of bij uw klant zijn aangekomen.

Wanneer u vragen heeft, neem dan contact op met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via +31 (0) 85 401 4648.

www.proflags.com

Lees meer...

Bureau Maris: Vormgevers van stad & landschap

Logo Maris Vormgevers webBureau Maris is een landelijk opererend ontwerpbureau, gevestigd in Zeewolde, Zuidelijk Flevoland en is daardoor centraal gelegen in Nederland. De opdrachten voor ons bureau hebben een directe relatie met de actuele opgaven met betrekking tot het publieke domein, stedenbouwkundige ontwikkelingen, de infrastructuur, landschap en ecologie. Ons proactieve team is op deze opgaven toegesneden; deskundigen op het gebied van tuin- & landschapsarchitectuur, stedenbouw, verkeerskunde, civiel- en cultuurtechniek en natuurbeheer. Het bureau telt zeven medewerkers en werkt afhankelijk van de grootte en het type opdracht nauw samen met een flexibele schil van ervaren specialisten.

Lees meer...

Nieuwe sponsor Flevo Finance ondersteunt KV Wolderwijd

Financieel advieskantoor Flevo Finance gaat de komende 3 jaar de korfbalvereniging KV Wolderwijd ondersteunen. 

RegioBankFlevo Finance is al sinds 2005 actief in Zeewolde en geeft advies over hypotheken, verzekeringen en andere financiële diensten. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel en daarom staat de deur van het kantoor in Zeewolde bijna altijd open voor een gesprek met een van de adviseurs. Flevo Finance fungeert tevens als zelfstandig adviseur van RegioBank: een bank waar je gewoon nog kunt binnenwandelen en altijd te maken hebt met een vast contactpersoon.
KV Wolderwijd is blij met deze samenwerking: een lokale ondernemer die een lokale sportvereniging ondersteunt. Op deze manier kunnen wij elkaar versterken.

Om dit laatste kracht bij te zetten heeft Flevo Finance ook nog een extraatje: voor elke hypotheek die door leden van KV Wolderwijd via Flevo Finance wordt afgesloten, wordt 100 euro in de clubkas gestort.

Voor meer informatie, kijk op de website www.flevofinance.nl of www.regiobank.nl

Nieuwe website sponsor Fruithal Smits

Fruithal Smits, een van onze sponsoren, heeft sinds deze week een geheel nieuwe website.
Compleet met webshop voor de lekkerste en verste producten op gebied van groente en fruit. Klik hier om de nieuwe site te bezoeken.

Bestel voor woensdag 22:00 uur en uw bestelling wordt op donderdagavond bezorgd tussen 19:00 en 21:00 uur in Zeewolde. Eenvoudig en snel.

Webshop Fruithal Smits

Powerpeers: Energie van Wim en Margret

PowerPeers2Het werk is onze hobby, genieten van werken in en met de natuur 

Werken in de landbouw is voor ons het uitoefenen van een hobby. We hebben allebei veel liefhebberij voor de koeien en genieten van het werken in en met de natuur. Ons bedrijf is ingericht om op een relaxte manier het werk rond te kunnen zetten. De 60 koeien worden door een melkrobot gemolken. Per jaar worden zo’n 20 kalveren en pinken opgefokt voor het vervangen van de melkveestapel. Naast het grasland voor de beesten bestaat het akkerbouw gedeelte uit een eenvoudig bouwplan van tarwe, bieten, mais en aardappelen. Het aardappelland wordt verhuurd.

Koeien, akkerbouw en wind: een robuuste eenheid

Al werkend de maatschappij duurzamer maken
Onze manier van boeren geeft ons veel vrije tijd voor een sociaal leven. De korfbalvereniging van het dorp vaart daar wel bij. De mooiste dag van het jaar is de eerste zaterdag van September. Dan is het “Zeewolde bij de pinken.”. Op die dag showt veehoudend Zeewolde hun dieren in het centrum van het dorp. Ook de koe op de foto zal daar dit jaar aanwezig zijn. Het is een mooie manier om de burgers van Zeewolde kennis te laten maken met de landbouw.

Lees meer...

TOP resultaat Deen Jeugd sponsor actie KV Wolderwijd

2015 Deen Actie Uitslag KV WolderwijdWat een fantastisch bedrag hebben we met z'n allen bijelkaar gespaard tijdens de Deen Jeugdsponsor Actie.

Een bedrag van maar liefst € 1.033.01 zal worden gestort op de rekening van KV Wolderwijd.

De opbrengst zal ten goed komen aan de inrichting van ons nieuwe clubhuis.

Speciaal woord van dank voor Jolanda Bak en iedereen die geholpen heeft om de muntjes te verzamelen!

Arabicom nieuwe sponsor KV Wolderwijd

20151031 Arabicom Sponsor KV WolderwijdKV Wolderwijd en Arabicom V.O.F. zijn een sponsorovereenkomst aangegaan. Arabicom, een tolk- en vertaalbureau gevestigd in Zeewolde, zal voor een periode van 3 jaar een reclamebord langs het hoofdveld van KV Wolderwijd plaatsen.

Het contract werd afgelopen zaterdag tijdens de Super Saturday van KV Wolderwijd in Sporthal de Horst getekend door Anita Meijer, directeur van Arabicom V.O.F en Jan Peter Bultman, Penningmeester van KV Wolderwijd.

Arabicom richt zich met name op klanten in het bedrijfsleven en bij de overheid. Snel schakelen, het leveren van kwaliteit en het aangaan van een duurzame relatie zijn speerpunten in het beleid van Arabicom.
KV Wolderwijd is blij met de samenwerking en dankt Arabicom in het gestelde vertrouwen.

Nieuwe trainingspakken voor Wolderwijd E1

20150929 KV Wolderwijd E1 DeenOok KV Wolderwijd E1 is door Deen Supermarkten in het nieuw gestoken. De spelers en speelsters van coaches Nel en Mark waren zichtbaar blij met deze nieuwe outfit.

De pakken zijn geschonken door Deen Supermarkten te Zeewolde in het kader van de Jeugd Sponsor Actie. KV Wolderwijd doet mee aan deze actie om zo geld in te zamelen voor de inventaris van de nieuw te realiseren kantine.

Wil jij KV Wolderwijd ook steunen, doe dan je boodschappen bij de Deen. De verzamelde Sponsor munten kun je achterlaten in de koker van KV Wolderwijd. Bedankt.

Offico nieuwe bordsponsor voor KV Wolderwijd

2015 Offico Sponsor KV Wolderwijd

KV Wolderwijd heeft met ingang van dit seizoen een nieuwe bordsponsor aan de vereniging weten te binden, namelijk Offico uit Zeewolde.
Offico ondersteunt bedrijven bij het voeren van de administratie en boekhouding en kan daarbij ook de facturatie uit handen nemen, zowel op locatie als op afstand.
De laatste tijd treedt Offico steeds vaker op als coach van de ondernemer, met ondersteuning en advies op maat.
Ook veel z.z.p’-ers maken gebruik van de diensten van Offico.
Wij danken de nieuwe bordsponsor Offico voor de sponsoring en hopen op een langdurige samenwerking.
Voor meer info kijk op www.offico.nl.

Foto: Jonathan Nuijten van Offico naast het nieuwe reclamebord


Wilt u ook sponsor worden van KV Wolderwijd? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KV Wolderwijd E2 in het nieuw: Deen trainingspakken

20150915 KV Wolderwijd E2 Deen Supermarkten Na

In het kader van de Jeugdsponsor Actie van Deen Supermarkten is de E2 van KV Wolderwijd vandaag voorzien van trainingspakken.

De korfballers van dit team, getraint en gecoacht door Sanne en Dennis, waren appetrots toen zo werden verrast met deze nieuwe pakken.

KV Wolderwijd E2 in de nieuwe pakken!

Met deze sponsor actie wil zowel Deen Supermarkten als ook KV Wolderwijd extra aandacht vragen voor de Sponsoractie:

Doe nu je boodschappen bij Deen Zeewolde en je ontvangt tot en met 17 oktober sponsormunten. Doe deze munten in de koker van KV Wolderwijd en help ons zo aan een mooi bedrag.

Steun jij ons ook? 

Lees meer...

Accountantskantoor Timmer

Accountantskantoor Timmer

‘Accountantskantoor Timmer B.V.’ is gevestigd in Doornspijk.

Het kantoor is aangesloten bij de NOvAA (Nederlandse Orde van Accountants-Administratieconsulenten).

Het bedrijf is gespecialiseerd in:

  • Fiscale dienstverlening
  • Advisering
  • Financiële administratie
  • Salarisadministratie
  • Begeleiding startende ondernemers
  • Automatisering

Voor meer informatie www.timmerbv.nl

Accountantskantoor Timmer BV
Oude kerkweg 41
8085 AM  Doornspijk

Troost Catering Zeewolde

troostTroost Catering is een flexibel en dynamisch catering- en partyverhuurbedrijf in Zeewolde. Voor bedrijven, verenigingen en particulieren.

Voor bedrijven verzorgen wij oa:

  • Bedrijfsfeesten, Recepties, Open dagen, Lunches.

Voor particulieren verzorgen wij oa:

  • Barbeques, Tuinfeesten, Verjaardag, Bruiloft, Recepties  

Maar ook voor alleen hapjesschalen, salades of partyverhuur kunt u bij ons terecht.

Lees meer...

Fysio Focus

fysio focusFysio Focus is een praktijk voor fysio- en manuele therapie.

Lars van der Most is orthopedisch manueel therapeut en Liv Haugberg is fysiotherapeut en manuele therapeut i.o. Lars is een liefhebber van de watersport en heeft een sportieve achtergrond als voetballer. Liv is van origine Noorse en heeft een achtergrond als topsportster. Zij heeft zowel in Noorwegen als Nederland op het hoogste niveau gehandbald. De visie van Fysio Focus is het bevorderen van een actieve levensstijl wat het geluk bevordert. Een afspraak bij Fysio Focus kan zowel met verwijzing van arts of specialist, of zonder verwijzing gemaakt worden.

Lees meer...

Shop Onlie: Sponsorkliks

KV Wolderwijd Sponsorkliks

Contact gegevens

Zaal/Veld locatie

Horsterweg 202A
3893 AA ZEEWOLDE

Veldtype: Kunstgras

 

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen:
036-5386444

Wedstrijdsecretariaat:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KV Wolderwijd
weergeven op kaart

Zoeken

Activiteiten Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Geen evenementen

Competitie Agenda

Geen evenementen
  • KV Wolderwijd