Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

JAM Huiswerkbegeleiding in Zeewolde

Stress om het huiswerk goed en op tijd af te krijgen is niet meer nodig. JAM geeft sinds 2013 huiswerkbegeleiding en bijles in Zeewolde. In het sfeervolle pand aan de Gelderseweg 22 helpen ervaren professionals scholieren met hun huiswerk. Maar niet alleen met het maken en leren ervan. Ook met plannen van huiswerk en het voorbereiden van toetsen, projecten en werkstukken. En met het oog op examens en cito's geeft JAM natuurlijk examen- en citotrainingen.

JAM biedt meer dan huiswerkbegeleiding. In de afgelopen jaren is ervaring opgebouwd in het bieden van hulp bij leren, gedrag en opvoeding in de breedste zin van het woord. Ook helpt JAM bij het aanvragen van PGB's en biedt het ondersteuning binnen het gezin. JAM verzorgt eveneens taaltrainingen voor mensen van buiten de landsgrenzen die het Nederlands (beter) willen lezen, spreken en schrijven. Ook voor het leren van Frans, Engels, Duits, Italiaans en Spaans kun je bij JAM terecht.

JAM is tien jaar geleden als instituut voor huiswerkbegeleiding begonnen in een huiskamer in Harderwijk. Inmiddels biedt JAM zijn diensten aan op zeven sfeervolle locaties in de (wijde) omtrek van Harderwijk. Honderden scholieren vinden hun weg naar JAM. En ze worden op hun beurt weer op weg geholpen.

Wie gebruik wil maken van de diensten van JAM kan geheel vrijblijvend contact opnemen met Jantine van Hunenstijn via 06 10520682 of met Astrid de Bruin via 06-11083676. Of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 29 juni
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Seizoensafsluiting 2020
zaterdag 20 juni
Aanvang: 17:00