Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Nieuwe sponsor KV Wolderwijd: www.topjaloezieen.nl

Met gepaste trots kunnen we melden dat www.topjaloezieen.nl uit Zeewolde sponsor is geworden van KV Wolderwijd.

Topjaloezieën.nl heeft zich voor een termijn van 3 jaar verbonden aan KV Wolderwijd.

Topjaloezieën: de hoogste kwaliteit jaloezieën en rolgordijnen

Bij Topjaloezieën vindt u de hoogste kwaliteit zonwering en raamdecoratie voor de scherpste prijs van Nederland. Wij kunnen deze scherpe prijzen hanteren, doordat wij geen fysieke winkel hebben en direct uit eigen fabriek leveren.

Jaloezieën

Zoals onze naam al aangeeft, is Topjaloezieën dé specialist op het gebied van jaloezieën. Zo kunt u in ons ruime aanbod aan jaloezieën terecht voor houten jaloezieën, bamboe jaloezieën, aluminium jaloezieën, witte jaloezieën en zwarte jaloezieën. Wilt u deze jaloezieën op maat gemaakt hebben? Ook dat regelen wij graag voor u.

Rolgordijnen

Maar Topjaloezieën biedt meer dan jaloezieën alleen. Ook voor rolgordijnen, plissé gordijnen en honingraat plissé gordijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben rolgordijnen in verschillende varianten, waaronder rolgordijnen met zijgeleiding, Duo rolgordijnen en rolgordijnen voor dakramen. Onze plissé en honingraat plissé gordijnen zijn veelzijdige en exclusieve vormen van raamdecoratie die uw interieur een onderscheidende en sfeervolle uitstraling geven.

Service en bezorging

Naast het aanbieden van de beste producten onderscheidt Topjaloezieën zich door uitmuntende service te leveren. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen met advies op maat. Onze producten worden razendsnel en gratis bij u thuis afgeleverd en op al onze producten geven wij twee jaar garantie. Wilt u een kleur of materiaal in het echt zien voordat u een product bestelt? Vraag dan vrijblijvend gratis kleurstalen aan.
Ervaar de hoge kwaliteit, lage prijs en geweldige service van Topjaloezieën zelf. Neem snel een kijkje in onze webshop!

Inmeten en monteren

Dankzij onze handige meet-instructies kunt u zelf de juiste maten opmeten voor uw raamdecoratie op maat. Wilt u liever dat een medewerker van Topjaloezieën.nl de gordijnen komt inmeten? Maak dan gebruik van onze (gratis) inmeetservice. Wij leveren uw bestelling met duidelijke montage-instructies. Uiteraard kunt u voor vragen of advies altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen u graag!

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Commissie Vergadering
maandag 25 januari
Aanvang: 19:30