Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Outback rijschool sponsor KV Wolderwijd

Op zoek naar een rijschool? Neem dan eens contact op met Outback in Zeewolde. Outback Rijschool is al meer dan 10 jaar een begrip in Zeewolde en Harderwijk. Tevens is Outback sponsor van KV Wolderwijd.

Rijschool Outback streeft naar ontspannen, plezierige rijlessen, met een no-nonsense aanpak. Je krijgt een persoonlijk lesadvies na het volgen van een gratis proefles.

Klik hier om naar de website te gaan: Outback Rijschool

Over Outback:

Wij werken met heldere lesdoelen, aangepast aan het niveau van de kandidaat.
De rijlessen kenmerken zich door een vaste opbouw met behulp van een leskaart. Er worden géén leerlingen weggebracht of opgehaald met andere leerlingen, alle lestijd gaat naar de kandidaat.

Rijschool Outback is per 01-01-2010 gestart in Zeewolde. In verband met drukte voor de Personenauto is de rijopleiding Motor sinds 2018 vervallen.
De lesauto is een comfortabele Opel Crossland X 1.2 Turbo benzine, 81kW. Compleet met winterpakket, nieuwste snufjes, ergonomische comfortstoelen en ideaal om te leren autorijden.

Bestuursagenda

Geen evenementen

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Geen evenementen