• KV Wolderwijd KangoeroeKlup

Verslagen

Korfballers KV Wolderwijd F1 Kampioen

DSC01022 krantOp zaterdag 10 februari is, onder toeziend oog van een juichend publiek, de F1 van KV Wolderwijd kampioen geworden. Met nog een wedstrijd in de zaal te gaan, kan de nummer twee uit de poule, Oranje Zwart uit Zwolle, niet meer voorbij de Zeewoldense korfballers komen. In de strijd met zeven andere F-teams uit de poule is de F1 uit Zeewolde de sterkste gebleven.

Gedurende het hele zaal-seizoen hebben de jongste spelers van KV Wolderwijd geen enkele keer verloren. Het team met Daniëlle ten Hove, Lucas Willemse, Noortje van der Bunte, Madeline van Raalten en Zoë Perez Koren, heeft in de elf gespeelde wedstrijden een positief doelsaldo van maar liefst 100 punten gerealiseerd. Hiermee zet dit jonge team een geweldige prestatie neer.

Het kampioenschap werd gevierd met een gouden medaille. Ook de twee trainers Marijke Meetsma en Yvonne Meetsma kregen een medaille omgehangen. Zonder hun enthousiaste inzet was de prestatie niet mogelijk geweest. “De techniek, taktiek en conditie van de kinderen is belangrijk, maar het is vooral een plezier om te zien hoe goed het team samenwerkt”, aldus trainer Yvonne.

De club ziet uit naar de prestaties op het veld van deze jonge kanjers.

KV Wolderwijd viert kampioenschap groots

20170527 KV Wolderwijd F1 KampioenHet was warm, erg warm. Maar dat mocht de pret niet drukken. KV Wolderwijd F1, vorige week al kampioen geworden, vierde vandaag hun kampioenschap groots.

Ondanks de zeer ongelukkige start, coach Lynn kreeg een metalen plaat op haar voet, liet de F1 zich niet uit het veld slaan. Tegenstander was Oranje Zwart en vanaf het eerste moment van de wedstrijd liet Wolderwijd zien dat zij de terechte kampioen van deze poule waren.

Het publiek was in grote getale aanwezig en kon genieten van veel doelpunten. Leuk spel, fantastische reacties en veel plezier zorgde voor een uitgelaten sfeer. De eindstand van 18-7 in het voordeel van Wolderwijd was het resultaat van hard werken en knokken voor elke bal.

Coaches Lynn, Julia en Theanne glommen van trots. Trots op hun spelers welke allen nog geen jaar korfballen. Een team dat ook trots mag zijn op hun coaches, welke er elke week weer waren om de kids te trainen en te coachen. En als dat een keer niet mogelijk was dan was er altijd nog Tamara als stand-in. En uiteraard vergeten we Niek ook niet, trainer vanaf het eerste uur.

Na afloop namen de spelers met glunderende koppies hun verdiende madailles en bloemen in ontvangst. Uiteraard werd er daarna in de nieuwe kantine genoren van een taartje met wat te drinken. Al met al een schitterende dag voor de spelers en coaches van KV Wolderwijd F1.

F1: gefeliciteerd!

KV Wolderwijd F1 overtuigend kampioen

18556608 1261806310601063 7114993791186097422 oZonder 2 van de 3 coaches maar met Theanne en meerdere ouders is Wolderwijd F1 vandaag kamioen geworden. 

Ze wonnen vandaag met 4-8 van Dindoa F3 en zijn zo onbereikbaar voor de andere tegenstanders.

Gefeliciteerd! Volgende week, 27-5, speelt de F1 hun laatste thuis wedstrijd om 11:00 uur. Na deze wedstrijd zullen we dit team en de coaches in het zonnetje zetten in onze nieuwe kantine.

Wolderwijd D1 gaat naar Ziggo Dome!

HeldBlokjeAfgelopen zaterdag, 11 februari, was het zover. Als Wolderwijd D1 ook deze wedstrijd, tegen Wit-Blauw D2, zou winnen kon het kampioenschap niet meer misgelopen worden. In het ergste geval, bij verlies van de laatste 3 wedstrijden, zou het kampioenschap gedeeld kunnen worden.
Zoals altijd ging dit team voor de volle winst. Er was nog wel een speciale opdracht meegegeven...
Nadat vorige week Tjarda al het 100ste doelpunt van Wolderwijd D1 had gescoord kon nu het doelsaldo op +100 gebracht worden. Dan moest er wel gewonnen worden met 11 doelpunten verschil.

Lees meer...

Wolderwijd B1 laat zien waar het toe in staat is!

Amersfoort 20-02-2017
Na een nipte nederlaag tegen de antilopen vorige week (12-11) laat Wolderwijd B1 vandaag zien waarom ze een plek in de top 3 verdienen. Er werd vandaag met versterkingen uit de C1 afgereisd naar Amersfoort om een wedstrijd tegen Mia B2 te gaan spelen. Gekeken naar de resultaten van de vorige wedstrijd waarbij er net met 10-9 werd gewonnen, was de wedstrijd niet zomaar gespeeld.
Vooraf aan de wedstrijd werden er duidelijke instructies mee gegeven dit hield in hoge druk in de verdediging en in de aanval boven die 12 doelpunten uit te komen. Met die opdracht begon de B1 dan ook in hoog tempo mee, binnen 2 minuten spelen stond er al een 0-2 op het scorebord. Daarnaast had Mia grote moeite om tot een aanval te komen door grote druk van de verdediging en een sterke rebound van Wolderwijd waardoor Mia vaak maar tot weinig kansen kwam. Tegelijkertijd had Mia de grootste moeite met het stoppen van de aanval van Wolderwijd, die veel kansen konden creëren door de rebound van Harm en Marijke. Hierdoor konden Irissa, Rick en Matthijs weer veel schoten lossen en waren daarbij loepzuiver in de afronding. Daarnaast kreeg Mia ook geen grip op de doorloopballen van Theanne die ze tijdens de openingsballen liet zien.

Lees meer...

Zaterdag 04-02-17

Vandaag was het een coach loze dag voor mij, dit betekend natuurlijk niet dat ik niet in de zaal te vinden ben. Want zaterdag is en blijft me korfbaldag!!

Allereerst moest de D1 spelen tegen Dos-Kampen D3, daarna mocht ik het 2e team van onze vereniging fluiten, tegen Antilopen 6 en als laatste mocht de B1 thuis spelen en deze mochten het opnemen tegen De Eemvogels B1. Het 1e mocht uit spelen in Soesterberg tegen jawel De Eemvogels 1. Hierdoor konden we helaas niet de B1 zien, dus ook geen verslag daarvan ;)

Lees meer...

Zaterdag 11-02-2017

Zo daar zijn we weer:). Na een hele fijne zaterdag achter de rug te hebben (alle thuiswedstrijden werden gewonnen) mag ik weer een verslag schrijven. Het eerste team dat mocht aantreden was onze C1 dit mochten zij doen tegen Unitas C2, eeuwige rivaal zullen we maar zeggen;). Na onze C1 mocht de D1 het opnemen tegen Wit-Blauw D2, deze wedstrijd mocht ik als scheids begeleiden. Als laatste mocht ons 1e aantreden tegen het altijd lastige Lemmer 1.

Lees meer...

3 verslagen in 1

Zoals velen van jullie weten ben ik vaak op zaterdagen in de sporthal te vinden,ik speel zelf nog, coach erg graag en supporteren zit ook in mijn bloed ;), zo ook afgelopen zaterdag 28-01-2017. Ik begon al vroeg met mijn zaterdagse bezigheid Korfbal!

In dit verslag zal ik 3 wedstrijden beschrijven in de volgende volgorde: Senioren 1, F1 en als laatste de C1.

Lees meer...

Shop Onlie: Sponsorkliks

KV Wolderwijd Sponsorkliks

Contact gegevens

Zaal/Veld locatie

Horsterweg 202A
3893 AA ZEEWOLDE

Veldtype: Kunstgras

 

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen:
036-5386444

Wedstrijdsecretariaat:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KV Wolderwijd
weergeven op kaart

Zoeken

Activiteiten Agenda

Paasontbijt
zaterdag 31 maart
Aanvang: 08:30
Giga Kangoeroe dag
dinsdag 29 mei
Aanvang: 09:00
Avond4Daagse
dinsdag 05 juni
Aanvang: 00:00

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 26 februari
Aanvang: 19:30
Commissie Vergadering
maandag 26 maart
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 23 april
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Start Veld trainingen
dinsdag 13 maart
Aanvang: 00:00
Oefenwedstrijden Veld
zaterdag 17 maart
Aanvang: 00:00
Oefenwedstrijden Veld
zaterdag 24 maart
Aanvang: 00:00
Start Veldcompetitie
zaterdag 31 maart
Aanvang: 00:00
  • KV Wolderwijd