KV Wolderwijd viert kampioenschap groots

20170527 KV Wolderwijd F1 KampioenHet was warm, erg warm. Maar dat mocht de pret niet drukken. KV Wolderwijd F1, vorige week al kampioen geworden, vierde vandaag hun kampioenschap groots.

Ondanks de zeer ongelukkige start, coach Lynn kreeg een metalen plaat op haar voet, liet de F1 zich niet uit het veld slaan. Tegenstander was Oranje Zwart en vanaf het eerste moment van de wedstrijd liet Wolderwijd zien dat zij de terechte kampioen van deze poule waren.

Het publiek was in grote getale aanwezig en kon genieten van veel doelpunten. Leuk spel, fantastische reacties en veel plezier zorgde voor een uitgelaten sfeer. De eindstand van 18-7 in het voordeel van Wolderwijd was het resultaat van hard werken en knokken voor elke bal.

Coaches Lynn, Julia en Theanne glommen van trots. Trots op hun spelers welke allen nog geen jaar korfballen. Een team dat ook trots mag zijn op hun coaches, welke er elke week weer waren om de kids te trainen en te coachen. En als dat een keer niet mogelijk was dan was er altijd nog Tamara als stand-in. En uiteraard vergeten we Niek ook niet, trainer vanaf het eerste uur.

Na afloop namen de spelers met glunderende koppies hun verdiende madailles en bloemen in ontvangst. Uiteraard werd er daarna in de nieuwe kantine genoren van een taartje met wat te drinken. Al met al een schitterende dag voor de spelers en coaches van KV Wolderwijd F1.

F1: gefeliciteerd!

Activiteiten Agenda

Seizoensafsluiting 2019
zaterdag 29 juni
Aanvang: 16:00
Startdag Seizoen 2019-2020
zaterdag 31 augustus
Aanvang: 10:00

Bestuursagenda

Kantine gereserveerd
vrijdag 23 augustus
Aanvang: 19:00

Competitie Agenda

Start Veldcompetitie Najaar 2019
zaterdag 07 september
Aanvang: 10:00
Oefenwedstrijden Zaal 2019-2020
zaterdag 16 november
Aanvang: 10:00

Facebook KV Wolderwijd logo